Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kolegové, nemáte někdo Aroon indikátor ? mám sbírku mnoha desítek, možná stovek indikátorů. Samozřejmě tam byly i Aroon, ale žádná mi nechodí tak, abych měl linie 0,30,70,100. rozsah 0-30 je tam "smrsknutej" ?

4649

4650

Odesláno

Volfe, Kouzelníku ..., děkuji :-) Na setkání mi Trader01 vyčetl (naznačil...), že skladba mých indikátorů je jednostranná. Jak MACD, samozřejmě EMA, HeikinAshi i SideWinder vycházejí z MA. Chtělo by to vycházet i z jiného než trendového principu. Ten funguje v trendových trzích, ale v Chopu naděluje spíš ztráty. Já tedy začal zkoušen nejen trendový rok 2007, ale začínám od roku 2004, který byl více netrendový. Dal jsem na radu a chtěl jsem po chvilkách zkusit i Aroon, který indikuje Higher High a Lower Low. Nyní jsem objevil i podobně se chovající Snake, který navíc svým sklonem dává plynulejší představu o změnách. Je mi stydno tě zneužívat, ale mohl by ses podívat jak změnit periodu v tom Snake ? Je tam ale natvrdo perioda 24 a když ji změním, neukazuje. Nemusíš, jen když chceš :-)

4652

4653

Odesláno

bachman:
jestli to není tím, že zkoušíš dávat periodu menší než 21, to pak nefunguje. Podívej se do skriptu.

Robot:
a copak by jsi tím chtěl měřit? Počet otevřených kontraktů tvého brokera? K čemu ti to bude, když přes něho projde méně než jedna milióntina celkového objemu forexu?

Odesláno

zdravím všechny,stále se snažím stáhnout někde indikátor SuperWoodiesCCI.mq4,bohužel,ten příspěvek co k Vám dal kolega Koblih nějak nefunguje,můžete pomoct?Díky

Odesláno

to Luky a Markon,dostanu SuperWoodieCCI.mq4 na demo Mig?Jsem úplný nováček a anglicky neumím používám jen překladač Eurotran.Kdyby se někdo našel jak to rozjet,aby to fungovalo budu vděčný :S

Odesláno

to Volf,
pri zadavani prikazu (buy/sell stop) je mozne zadat do poznamky text. Ked ale je prikaz uz realizovany, tak sa uz neda doplnit, pripadne zmenit. Da sa to pomocou programu? Alebo inak?
Vdaka za odpoved.
Karol

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...