Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Glader:
nevim co myslis tim account menu, ale statement se da vygenerovat kdy chces a za jakekoliv obdovi:
je to v VIEW - TERMINAL - ACCOUNT HISTORY - pravy tl. Save as Detailed Report

Volf:
To jsem ani nevedel, diky zas jsem o neco chytrejsi :)

Mira

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chtěl jsem po IBFX další upřesnění, co tedy myslí tím, že sem tam nějaký errorek MT4 má a tady je jejich odpověď:
· The Change Password function does not work. (Pozn.: ale ta podle mě nufunguje ani v MT3)
· No data in chart after download (Waiting for Update). Solution: Customer must close out those charts and open new charts. (Pozn., to se mi jednou stalo těsně po první instalaci, pak už ne)
· Refresh on charts doesn’t work.
· Tick window may get "waiting for update"
· It doesn't work well with Trade Station, 4xme and esignal
· Market Watch does not keep pairs in the order they were set up

Asi mě přesvědčili, že už se stím dá obchodovat.
Milan

Odesláno

toALL,

chtel jsem se zeptat jestli nekdo z Vas vyuziva v MT4 moznost pending order, nekdy s touhle moznosti mivam problemy, podezrivam ze to davam moc natesno :), ale na druhou stranu pisou tam, ze minimalni rozdil musi byt 5 pipsu, coz urcite zadavam.... ale obcas mi to vyhazuje hlasku o tom, ze mam zadaneho Invalid S/L nebo T/P..... pokud prejdu do okna Instant Execution vse vetsinou probehne v pohode.... testuji tuhle moznost na demu u Interbanku.... nestkali jste se s timhle nahodou?

Odesláno

ja jsem si to taky tak prelozil.a trosku jsem se vydesil, protoze jsem si predstavil ze kdyz se graf neobnovuje tak ze mi tam zustavaj stary ceny a s tim se moc obchodovat neda.to rucni obnoveni pres menu me nenapadlo.diky za objasneni.

Odesláno

tawa:
počítáš taky se spreadem při nákupu?
Já zadávám pending orders každý den přes EA. Někdy, pokud je zadávaná cena moc blízko té aktuální, hlásí to error 130, v tom případě můj EA exekuuje za market.
Milan

Odesláno

Volf:
mohl by jsi nastinit na jaky principech funguje tvoje EA? Docela by zajimalo podle ceho nastavujes pending orders (PIVOT?). Pokud budes chtit odpoved tak prosim do vlakna indikatory a obchodni systemy at v tom nedelame hokej.

Kdysi jsem tady daval odkaz na archiv indikatoru a EA, ty jsi na to odpovedel ze tam jsou nektere tve vlastni EA mohl by jsi napsat kterou to jsou abych nacerpal inspiraci :), mas treba nejak reseny position sizing primo v EA.

diky Mira

Odesláno

DarkMan:
Odpovídám ve vlákně, kde jsem dostal dotaz, ať v tom neděláme hokej ;).
Můj EA vychází ze systému, který publikoval Hans123 na portálu strategybuilder.com. Narozdíl od něho neobchoduji EUR a GBP ranní a odpolední pásmo, ale protože jsem si udělal backtest a zjistil, že ranní pásmo GBP je nejvýhodnější, používám jen toto. Princip je ten, že se v určitou hodinu změří šířka 4hod. range a zadají se entry v určité vzdálenosti vně pásma. Pokud dojde k proražení pásma, je určitá pravděpodobnost, že cena se pak bude pohybovat až do večera tímto směrem.
Mé EA se jmenují Breakout1.mql, Breakout1.mq4, Hans123MV.mq4. Všechny jsou k dispozici ve vlákně diskuze SB.
Position sizing v nich neřeším, protože to by nikoho na foru nezajímalo, mám to jen ve svém EA. Ale vzorec jak je to řešeno jsem už napsal ve vlákně MM.
Milan

Odesláno

DarkMan:
Ber to z téhle stránky, procvičíš si angličtinu, Rodinná pouta tě stejně nezajímají od té doby co znáš Finančník.cz a konečně si přečteš něco o systému, který skutečně vydělává.
Milan

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...