Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Martinek: Diky za odkaz, že mě to nenapadlo.. MT mne jako začátečníkovi vyhovuje, jen mám problém s tím programováním. Ve wiki jsem nalezl manual pro začátky, takže i když IT není moje srdcová záležitost, tak se do programování zkusím dostat, alespon podle toho manuálu, protože moje strategie ( i když jednoduchá, ale zdá se mi dobrá ) mi podle ručních propočtů na 5 letech pozpátku fungovala, jen si chci být jistý a vychytat tomu i případné mouchy. Snad to půjde. Díky moc.

Odesláno

Zdravim, chcela by som Vas poprosit vyriesit moj progr. problem. Ucim sa programovat a skusila som si vytvorit jednoduchy AOS s dobrou logikou, variabilny, tvarovatelny. No stroskotava mi to na EXIT POSITION. Skusala som si tam naprogramovat viac stupnovy exit napr 0=Oposite position signal, 1= CCI,... /ako napriklad ma skydart EA/ no nepodarilo sa mi to nejak zlepit za pomoci ocumovania inych AOS. A nevravim uz o funkcii 0= open/close pos na signal, 1=na signal po ukonceni baru. Veeeelka vdaka za pomoc Janka

3761

Odesláno

bachmann:

Samozrejme... mozna nejlepsi bude vzit MetaTrader z whcforex.com a data si naimportovat do prislusneho policka (FDAX) - tim padem mas korektne i velikost ticku atd... - snad jedina nevyhoda je, ze ti to bude pocitat zbesile komise (a tedy vysledny graf a vypocty statistiky tim budou ovlivnene, doporucuji si vest solo svuj denik).

Opravdu miluji WHC... - jako platforma dobry (v poslednich dnech ale vypadava demo, no co uz, to IBFX taky:)), spise nechapu jejich politiku - oni futures nabizi formou CFD, tam si uctuji komisi 20-70$ a jeste krome nekolika malo komodit maji spread ve vysi 4-15 ticku (a tedy dalsich par desitek ci dokonce stovek USD). Tomu rikam fakt kseft mit 80$RT...:)

Odesláno

pajasoft
tak jsem to stáhnul, v History center naimportoval (zatím jen 246svídí), ale nevím jak se dostat ke grafu. Už jsem to dlouho (import dat) nedělal. Pokud chci Open Offline graf, tak tam mám jen forexy, ale ten Dax ne. Kde to je ?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...