Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na live supporte mi dali odkaz www.metaquotes.net/forum/2964/

MetaQuotes 22.04.07 19:14

It is false message generated by McAfee about the MQL4 Compiler.

All programs we produce are internally protected against decompiling. It is this protection analysis that causes the fault in the McAfee antivirus program.

Ask your question to McAfee support team please.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chcel by som poprosit nejakeho MT4 programatora odbornika, mam tu indikator, ktory pocita uhol SMA. Upravil som si ho len na zobrazovanie sipky na grafe. Je mozne tam dorobit pocitanie uhla takej istej SMA ale na 1min TF ? Mozte poradit ak to je nejake jednoduche prosim ? Vdaka.

3591

Odesláno

Dobrý den,
chci se zeptat jestli by se dal obejít v metatraderu přes ibfx ten gumovej spread pomocí naprogramování EA kterej by otevřel pozice na obě strany na jednom měnovym páru a těsně před zprávama by jen změnil SL obou pozic? Jde o to že ručně je to blbý kvůli tomu, že před zprávami je trh velmi rychlý a každou vteřinou se mění cena takže u jedné pozice by byl stop loss jinej jak u té druhé... Jestli jsem dobře hledal tady na fóru tak není brokera, který by nenatahoval spread nebo neomezoval zadávání entry objednávek u těch důležitějších zpráv. Snad tu konkrétně toto nebylo probíráno jestli ano tak se omlouvám ale opravdu jsem nic nenašel.. Děkuji :-)

Odesláno

ne neprozradim ti to :-) první 3 slova mího přízpěvku jsou snad jasné ne? "chci se zeptat" :-)) a jak je to s tim brokerem fx engines prosím vás? Koukal jsem do vlákna věnovanému přímo tomuto brokerovi, které je na předchozí straně a nějak se to tam prostě utlo a nevim nic :-)) www.financnik.cz/forum/read.php?13,34964 máte někdo zkušenosti s tímto brokerem?
Děkuji :-)

• 2 týdny později...
Odesláno

Při testování mám na MT4 spuštěné EA na 1hod TF, notebook běží nepřetržitě celý pracovní týden. Vadí mi, že při každém ticku dochází k zápisu na HDD a ten se pak zbytečně rozbíhá. Zajímalo by mne, zda lze nějak nastavit aby se přijatá data neukládala na HDD, ale pouze do paměti, nebo aby se ukládala jednou za nějaký čas. Máte někdo řešení tohoto problému?
Děkuji za odpověď.

Odesláno

Bez hlubší znalosti toho AOS asi nelze odpovědět :-)

Nicméně problém může být třeba:
- optimalizace na historická data (problém tkzv. přeoptimalizace) - vzniká tak, že vezmu historická data, AOS a upravuji parametry, dokud to nevydělává. Jenže to vyladím na ta konkrétní data, která se už samozřejmě tak přesně nikdy opakovat nebudou.
- historická data neobsahují každý tick, ale pamatují si jen open, close, hight a low ceny pro jednotlivé timeframe. I ten nejpřesnější testing - "every tick" - si hodnoty jen dopočítává, odhaduje je. I tohle může mít u některých AOS vliv.

Doporučuji AOS dělat tak, že krom testingu jej při vývoji pouštím i na demo účtu a sleduji, jak se chová.

zdraví
Golf

Odesláno

Ahoj všichni,
jen ze zvědavosti (vyhlásili soutěž s DEMO účty) je zkouším a jsem znechucen častými výpadky jejich datového serveru. Dnes večer už to přesáhlo rozumnou únosnost, protože stále vidím poslední data z 18:00 hod..

Odesláno

Oswald Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj všichni,
> jen ze zvědavosti (vyhlásili soutěž s DEMO účty)
> je zkouším ...

Jen tak ze zvědavosti, kdo je tím špatným?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...