Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za pomoc.
Auto scroll mám, před chvílí se to chytlo, ale!!! Musel jsem vytvořit nový účet a tomu se ze začátku taky nechtělo načíst dnešek. Teď mám dnešní data na 5 M tak od 12.50 a to napojená rovnou na poslední páteční 22.00.

:S
MT3 bez jedinýho problému.
Jenže já jsem teď bez svého minulého účtu a testů, které jsem si nijak neukládal, nestaraje se ani o to, jak na to. No mám to v exelu. už se těším, jak to budu cpát do MT!!!
Co jsem mohl zvorat? Nebo to mám hodit na manželku? Kam mám kouknout,abych zjistil, kde pes zakopán?
Loh.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Eventuelně můžu se nějak k tomu svýmu starýmu účtu navrátit, naposled když jsem zkoušel znovu se nalogovat hlásilo to invalid account, ale proč? Rád bych ty své testy zpátky.
Loh.

Odesláno

Tak už je všechno zřejmě normální, testy jsou v trapu i když svůj starý účet zase mám. Díra v grafu zůstala.
Vzpomínám, že jednou už jsem problém s invalidním účtem měl.
Neměl někdo z demistů dnes podobný problém?
Volfe díky za ochotu, nenapadá tě nic?
Loh.
:S

Odesláno

Ja jsem tedy na MT4 ani MT3 zadne problemy nemel, naopak, jeste jsem zarobil par pips :))

Volf,
vsiml jsi si autorizace MT4? Nerozjel si neco REAL? Ja jeste ne, proto se ptam na zkusenosti.

Glader

Odesláno

Ahoj, umite nekdo prevest indikator z VT do MT nebo mate nekdo DoubleAgent a bbcci do MT ? Nebo nevite nekdo kde to najit, at hledam, jak hledam stale nenalezam :-)
Dik Sopta

Odesláno

Lohna:
testy už zřejmě nenajdeš, tedy jestli myslíš testy ze strategy testeru. Ale pokud máš expert není problém je znovu vygenerovat, ne?
Nevím, co se ti stalo, nemohu sloužit radou čím to mohlo být. Mě všechno běží od rána, MT3 i 4 od IBFX. Zkus prohlédnout log (MT4/logs), jestli na něco nepřijdeš.
Díra v grafu se dá vyplnit, pokud dáš refresh grafu (v menu charts)
Díra v datech se dá doplnit tak, že si zobrazíš historii (F2) a pak klikáš na ten pár/timeframe dvojklikem, až se zobrazí aktuální čas/datum.

Glader:
Autorizace MT4 znamená co? Jako že IBFX jej nabízí k obchodování? Včera jsem jim psal dotaz, zatím mi nepřišla odpověď.

Sopta:
Zkus toto:
www.lightpatch.com/forex/mt_yahoo/

anebo si dej pár lekcí programování :D
Milan

Odesláno

To lohna
Mal som dnes doobeda rovnaky problem s MT4 ako Ty, casova os koncila v piatok. Ale problem bol iba s demom od SBFX, IBFX bezala v poriadku. Problem sa odstranil novym upgredom v priebehu dna, odvtedy bez problemov.
Dute

Odesláno

Takouvouto odpověď jsem dostal na dotaz vůči IBFX zda už je MT4 bez chyb a schopen provozu:
There are still some problems with MT4 but they do not effect trading. We will keep MT3 indefinitely so you do not have to change unless you want too. If you want to change your account to MT4 please email your request to accounts@interbankfx.com .

Jinými slovy, problémy jsou, ale nemají vliv na obchodování, MT3 drží pořád, ale jestli chci, můžu přejít na MT4. No asi to budu chvíli testovat a pak tam stejně skončím.
Milan

Odesláno

Volf

Diky za info ohledne konkretniho vyjadreni...

Prave na MT4 testuji jednu vec. Stalo se Ti (nebo nekomu jinemu), ze entry objednavka zmizela z listu? Tj. ne ze nebyla exekuovana, ale ze by zmizela z listu a neobjevila se tak v "statement" vyuctovani?

Mel jsem otevreno dost pozic na vice parech a nejsem si jistej. Zda se mi, ze jsem otevrel vsechno co jsem chtel, ale neco v prubehu dne proste zmizelo z listu otevrenych pozic.
Ale mozna je chyba na me strane a zacinam z FX magorit :]

Odesláno

Glader:
Tak to se mi u MT ještě nikdy nestalo, ani na demu ani real. U VT se mi to dělo tak třikrát do týdne, vždy když spadnul sw. Tak to nějak otestuj, zapisuj si své objednávky na papír.
Milan

Odesláno

Glader:
to se mi taky u MT nikdy nestalo, mel jsem s MT problem jen jednou a to ze jsem se nemohl nalogovat (demo), ale objednávky se mi nikdy neztratily.
Pokud otviras objednávky pres EA doporucoval bych zapisovat udaje o otevrene objednávce do log souboru (pomoci fce FileWrite()).
Pokud otviras rucne tak si napsat script kterej bude take logovat jednotlive objednavky.

Mira

Odesláno

Glader:
Veškerá činnost se zapisuje do logu v adr. MT/logs, na to nemusíš psát žádný skript ani zápis do zvlášního souboru. Stačí jen log s příslušným datem otevřít.
Milan

Odesláno

To Volf,
To DarkMan,

Diky, vecer se na to kouknu az prijdu domu.

Kazdopadne dneska jsem so rano na papir napsal otevrene pozice a vecer to zkontroluji.

Jde v MT vygenerovat v html statement kdykoliv uzivatel chce? v account menu jsem nikde tuto nabidku nenasel.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...