Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Darkman
Ty kluku zlatej, spolubojovníku letitej :-)
moc děkuju - mimochoden to ukazuje všechny pozice (na různých párech), nebo jen pozice v aktuálním grafu ?
Já vím, mám si to vyzkoušet - nebudu tě pokoušet - hezký den

Odesláno

Zdravím vespolek , vidím , že jsou zde opravdoví odborníci , kteří zdatně programují . Mám dotaz pro právě takového fachmana . Mám EA bez zdrojového kódu . Dá se to nějak vyřešit , rozbalit , přetransformovat ? Prostě získat zdrojový kód , abych si mohl v EA nastavit a změnit co potřebuji ?Pokud mi někdo vyrobí takovýto překladač , rád tuto službu budu honorovat i( finančně ) . Je mi totiž jasné , že to nebude jednoduché a i časově náročné . Děkuji za odpověď.

Odesláno

Švejk
Pokud "poklepeš" na soubor *.mq4 - otevře se ti Metaeditor, tedy soft, ve kterém se píše zdrojový kod.
Pokud je zaheslovaný, tak nevím, sám to taky neumím. Darkman udělal překlep (chybělo "ř" - otevených) tak jsem si to otevřel, doťuknul, zkompiloval a je to. Tam ale moje znalosti končí. Darkmane, ne abyses nazlobil, jsem ti nesmírně vděčný - upřímně !!!

Odesláno

To je jasné , ale já nemám zdrojový kód , takže pokud soubor otevřu , neotevře se v meta editoru , je to takovýto soubor , (příklad) a ten potřebuju přeložit , právě aby šel otevřít v meta editoru .

3496

Odesláno

bachman:
neboj z preklepu si fakt nic delam, holt v ČJ jsem totalni ignorant to osobe bohuzel vim :)

scita to vsechny otevrene pozice na vsech parech pokud to chces pro aktualni par, tak radek
ucet += OrderProfit();
nahrad
if(Symbol()==OrderSymbol()) ucet += OrderProfit();

Svejk:
Jestli myslis z ex4 udelat mq4 tak to fakt nevim jestli to jde. Nikdy jsem to nepotreboval, ale vseobecne se temto utilitam ktere udelaji z kompilovane verze (ex4) puvodni (nebo aspon podobny) zdrojak (mq4) rika decompilator tak zkus oslovit strycka google :)

DarkMan

Odesláno

Darkman
styděl jsem se napsat i větší požadavek, ale když jsi tak hodný dovolil bych si přidat ještě přáníčko. Šlo by to udělat tak, aby to ukazovalo na jednom řádku profit/ztrátu na aktuálním grafu a na druhém řádku profit/ztráta celkem na účtu ?
Fakt už víc nechci :-)

Odesláno

bachman:
nechas tu mou ruku :) clovek poda prst a ruka v haji :) hele mrkni do toho kodu ja myslim ze je to fakt easy vzlaste kdyz vis jak vypadala predesla verze a chces obe verze spojit.

Postup:
pridej promenou ucet2 plň ji stejne jako v predchozi verzi
a pak jen zkopiruj podminky ktere volaji funkci LabelCreate dej tomu jinej nazev a jine souradnice a promenou ucet nahrad ucet2 a je to ready ......

!NEBOJTE SE EXPERIMENTOVAT!

Kdyby jsi to preci jen do vecera nedokazal tak se mi ozvi na mail at to tu zbytecne neplenime

DarkMan

Odesláno

bachman, darkman: Ale vysledek byste na forum hodit mohli, ne? :))
Svejk: nejaky rusaci se nabizeli, ze to za emericke dolare dekompilujou. Zahlid jsem to nekde na forech. Ale podle me to jsou vyhozeny penize... ;)

Odesláno

svejk: nejaky existuje, ale je placeny - pohledej u nasich ruskych sousedu...

all: neco takoveho co chtel bachmann je IMHO v podobnem gardu v techlibu na metaquotes.net - hledejte okolo strategy testeru a manual tradingu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...