Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

trigor: ono to obcas blbne, resili jsme to tady na vlaknu. Nekdo dokonce rikal, ze ma v zaloze cistou instalaci MT v samostatnym adresari a kdyz mu zacne ten testovaci blbnout, proste ho prez nej prekopiruje :))

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To all:

umite nekdo presvedcit MT4 build 201 aby v jednom kuse zvladal otestovat data delsi jak 3 (!) roky?

Rekneme, ze mam minutova data od 1.1.2000 po soucasnost, vyrobim z nich vsechny vyssi TF, presto aniz by tester rekl nejakou chybu ukonci testovani EA po cca 3 letech...

Konkretne jsem testoval - test od 1.8.2003 po 1.1.2007 a tester bez chyby ukoncuje okolo 20.8.2006 aniz by dojel do konce... Vzhledem k tomu, ze EA ktere testuji pracuje s tydenni periodou, tak testovat kazdy rok ci dva zvlast je uplne o nicem... (ja se fakt asi do toho MetaStocku ponorim, uz mne to zacina fakt stvat)

PS: V options jsou vsechny limity na 99999999 co se jich vejde... zkonvertuje si to na 2^32 -1...

Odesláno

AHoj vsetci.

V prvomrade by som chcel podakovat vsetkym ktori na tomto portali prispievaju a delia sa o svoje skusenosti, su to naozaj velmi cenne rady...su nenahraditelne :)

Vo forach ani nikde inde som vsak nenasiel riesenie jednej otazky:

V reale ked sa pusti expert advisor , bezi pochopitelne na baze modelu "every tick". Je ho vsak mozne zkonvertovat aby bezal na baze modelu "control points" ?

Pocas backtestov mi dava model Control points mnohonasobne vyssie vysledky ako tickovy model.

Pomoze lubovolne nasmerovanie, dakujem, matussk :)

Odesláno

matussk:

Pres statickou promennou do ni ukladat Time[0] a testovat shodu... - zpusobu, jak to cele provest jsou minimalne 3 - v technicke knihovne z nametaquotes.net najdes vsechny a spoustu dalsiho uzitecneho infa.

Odesláno

Ahoj vsichni.

Potreboval bych udelat nejake zvukove alerty zavisle na indikatorech. Nevim jestli je treba to udelat jako AOS (expert advisor,script) podobne jako ve VT , nebo to je potreba udelat nejak jinak. Zacal sem pouzivat MT4 na analizu grafu a obchoduji jinde , jen bych potreboval ty alerty.

Diky

Odesláno

to PaJaSof:

nieco som nasiel:

int start(){

static datetime baropentime;
if(baropentime==Time[0]) // Does new bar jast open ?
return(0); // No, Wait the following tick
baropentime=Time[0]; // Here You are at last
GoAhead(); // Go
}

akurat mi este nieje jasne, s cim mam Time[0] porovnavat, ked model je stavany na 12 bars...
advisor pracuje na H1

Dik, Matussk

Odesláno

No je otazka co chces resit.. - mel jsem za to, ze nechces pracovat po kazdem ticku, ale jedenkrat kdyz se zacne poprve vykreslovat nova svicka (nebo naposled u stare?) - pokud je to tak, pak ty podminku otoc - last Time[0], pokud chces to co je v zavorce (ale zpracovani bude trosku posunute) pak je to last == Time[1] s tim, ze graf [bold]musis mit zobrazen v TF, ktere hodlas resit[/bold] - pokud graf zobrazujes a prepinas TF a nechces aby byla EA na tom zavisla, pak nesmis Time promennou pouzit a musis si to vytahnout z pole via iTime(Symbol(), TF, ); kde to je stejne jako v predchozim pouziti Time[XY].

Pokud mas jiny pozadavek, blize specifikuj.

Odesláno

dva monitory:

konečně jsem si pořídil kartu na dva monitory a druhý monitor, ale koukám, že celkem k ničemu.Na druhej monitor jsem schopen dostat tikový graf, terminál, kartu nákupu atd., ale jednotlivý graf tam prostě nedostanu.Zkoušel jsem všechno možný ale nakonec jsem to vzdal a obracím se mazáky, jde vůbec dostat na 2. monitor graf a pakliže ano jak se to dělá?
Děkuji za odpověď a přeju všem pěkné obchody, Vlasta

Odesláno

trigor: A co dve instalace MT4 (a tedy to nechat na spravci oken)? Ono to ma i sve vyhody - pokud mas vicejadrovy CPU (at uz virtualni nebo skutecna jadra), pripadne pokud zamrzne u jedne instance trade kanal, druhy je pristupny. Predpokladam, ze se da i live prihlasit na jeden ucet vicekrat...

Odesláno

Asi jsem ořezávátko, ale vícejádrový procesor nemám.Mě prostě jen zaráží, že MT4 je celkem dobrej program a najednou koukám, že taková základní věc, jako je možnost, rozdělit si grafy na více monitorů normálně nejde (pravděpodobně)? Já totiž v budoucnosti plánoval kartu na 4monitory, což bych považoval za optimální pro intraday obchod.

Vlasta

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...