Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Volf,

Milane, nevis nahodou jestli se da v MT4 preddefinovat properties k grafum. Pri zvoleni zobrazeni noveho grafu je prednastaven ten nejosklivejsi = cerny graf. Da se to nejak zmenit?? V helpu jsem nic nenasel, je tam jen vysvetlen properties jak zmenit vzhled grafu ale bohuzel ne jak prednastavit.

Diky,
glader

Odesláno

glader,
jestli si umíš ten graf nastavit k obrazu svému, tk nahoře na liště máš tlačítko Templates, kde si dáš save template, pojmenuješ to třeba glader turbo money a pak klikneš vždy na další graf, na templates, load template a zvolíš si to svoje turbo... :)

Odesláno

richip:
Peiod converter pracuje s historickými daty, já myslím, že dzink nechce 2H graf na testování, ale na obchodování, takže tato tvá rada mu asi moc nepomůže.
Milan

Odesláno

omlouvam se za mistifikaci ale s puvodnim skriptem to nejde.jsem trosku zmateny.proto prikladam zminovany optimalizovany skript se kterym je to mozne.vlakno kde jsem to stahnul ted nemuzu najit.na zacatku kodu je ale podrobny navod jak to pouzivat a kdyz jsem to pouzival tak jsem s tim nemel problem.

820

Odesláno

Zdravim vsechny.

Prave jsem si stahnul posledni update na MT4. Potom jsem se hned kouknul na webove stranky InterbankFX.com a juknul jsem se na formular pro otevreni noveho uctu. NENASEL jsem zde, ze nedoporucujou pouzivat MT4 ani to, ze MT4 rozbehaj do 30-60 dnu!!!
Nechci sirit poplasne zpravy, ale vypada to, ze uz MT4 sprovoznili:), takze jsme se preci jen dockali:).

Jirka

Odesláno

HELP!
Od rána mi nechodí MT4-zaseklo se to na 3. februáru večer-vpravo dole mám 3/0 kb. MT3 jede normálně.Už jsem přeinstaloval.
Co se děje, může mi někdo poradit?
Díky předem za váš čas.
Loh. :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...