Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte

Strategie ktore mam vytvorene som skusil nahodit na micro. MES a MNQ mi idu v pohode ale MYM mi vobec nechce zobrazit obchody viď screen. Vedel by mi niekto s tymto pomoct ?

ďakujem

1.png

• 1 month later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, s obchodováním multikontraktů řeším jejich záznam. Mám sice excel pro více sad kontraktů, ale tam evidentně správně nepracují makra a nedokážu s nimi pracovat, opravit je. Byl by někdo ochoten se podělit o ověřený excel soubor?

Děkuju Luin :D

Odesláno
On 11. 8. 2019 at 1:54, cican napsal/a:

Zdravim, zkuste to jeste nyni, podle me meli nejakou chybu. To stejne mi to delalo jeste minuly tyden, ale tento tyden jiz obchody na MYM zobrazuje TradeStation spravne.

Mate pravdu už to funguje.

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím,

chtěl jsem začít obchodovat s micro kontrakty, ale broker nepřijímá moje příkazy. Píše že je potřeba mít minimálně 2000 USD na účtu. Lze s tím něco udělat/dělám něco špatně? Myslel jsem si že to půjde a nikde jsem nečetl o této podmínce.

Založil jsem si účet přes Tradestation Global u Interactive Brokers a mám tam něco málo přes 1000 USD, takže na marginy by bylo

Celý text důvodu odmítnutí příkazu: Your commodity account liquidation value plus excess equity must be at least 2000 USD to execute this order. You can only closeout your commodity positions.

Odesláno
Před 1 hodinou, moknik070 napsal/a:

Zdravím,

chtěl jsem začít obchodovat s micro kontrakty, ale broker nepřijímá moje příkazy. Píše že je potřeba mít minimálně 2000 USD na účtu. Lze s tím něco udělat/dělám něco špatně? Myslel jsem si že to půjde a nikde jsem nečetl o této podmínce.

Založil jsem si účet přes Tradestation Global u Interactive Brokers a mám tam něco málo přes 1000 USD, takže na marginy by bylo

Celý text důvodu odmítnutí příkazu: Your commodity account liquidation value plus excess equity must be at least 2000 USD to execute this order. You can only closeout your commodity positions.

Mikrokontrakty jsou marginové produkty. Pro ty je třeba mít na účtu minimálně 2000 USD.

• 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj Traders.

V US majú deň Vďaky vzdania a pre istotu si chcem overiť ako sú E-mini otvorené.

Streda - Malo by sa obchodovať normálne.

Śtvrtok -  obchodovanie zastavené o 12:00 Chicagskeho času

Piatok - Trhy sa zatvárajú 8:15 ráno ----- čiže voľno. 

Ďakujem za potvrdenie. 

• Vytvořit...