Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plesgo
běžná svíčka je pro down (v tvém podání "červená") pokud je close menší než open. Opačně je to Long ("modrá").
H.A. je to samé v černobílém...Níže pro svíčku Up (Svup) a Down (Svdown)
Svup:= haClose>haOpen;
Svdown := haClose SID

• Odpovědí 325
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Panove poprosil bych tez o radu,

chci vytvorit indikator, ktrery signalizuje pokud 3 svice za sebou maji stejne open i close. / 3 "krize" stejne hodnoty/
O rovno C asi takto: Svrovno:= haOpen=haClose; ??
Neco v logice :
if (svice t-1 , O=C) AND (svice t-2 , O=C) AND (svice t-3 , O=C)
O=C ma stejnou hodnotu pro vsechny svice.

Teprve s VT zacinam a trvalo by mi to sakra dlouho.
Dekuji

Mig45

Odesláno

Mám prosbu, nějak mi nefunguje funkce [bold]EventCount(pole) [/bold]; S mojí bídnou angličtinou předpokládám, že to sčítá výskyty "True" v proměnné "pole". Ale pouze, pokud systém je spuštěn. Je to tak a nebo je v tom ještě nějaký háček. Pokud si dám kontrolní výpis této funkce, tak se mi stále zobrazuje 0. A to jak ve verzi 1.9, tak i v 2.0. Netušíte, kde dělám chybu"

Díky moc za radu.

• 5 months later...
Odesláno

Ahojte,

poprosil by som vas o radu:
dalo by sa vo VT naprogramovat, aby mi ukazovalo v samostatnom indikator okne aktualny Gross Profit/Loss bud ako line alebo histogram?

Dakujem
D.

Odesláno

ahojte, neviem či som vhodne skončila práve tu,ale nenašla som nikoho,ktorý by mal podobný problém ako ja. Potrebovala by som vedieť postup ako si zadať klzavý priemer do môjho grafu.Bohužiaľ na školení sa o tom ani nezmienili a keďže ma to dosť zaujalo,rada by som sa to naučila.Mám demo Tadawuf FX trader.Skúšala som vložiť indikátor trendový moving average ale skončila som na kolonkach,ktoré treba doplniť.Chcem skúsiť obchodovať na forexoch najskôr intradenne a neskôr chcem skúsiť pozične.Len sa potrebuje nejako dostať k nastaveniu toho grafu.Do koloniek treba vložiť parametre : obdobia (neviem aké číslo,či je to v dňoch,hodinách či minútach),MA metodu som vybrala exponential, ďalej neviem:aplikovať na :close,open,high,low..,potom úrovne a vizualizácia,či všetky obdobia alebo len M1,M... Ak má niekto rovnaký program a vie nastaviť klzavý priemer,budem mu nesmierne vďačná ak mi pomôže,

Odesláno

prepáč asi som nepochopila, toto demo nám odporučili na školení a či je to metatrader alebo niečo iné o tom nemám ani potuchy to nám nevysvetľovali, takže ak som to dobre pochopila tak sa mi tam tie klzavé priemery nedajú zadať aby mi to k "niečomu"bolo ?

Odesláno

škoda, že vám na školení nedoporučili nějaké hodnoty..... trading je o experimentování, není to exaktní věda. Každému ta čísla vyhovují jiná. Je na tobě najít si ta svá.

• 1 month later...
Odesláno

tak aby som dokoncil...(som to omylom odoslal)...tak tu nejako, to treba nastavit, ale nie je mi jasne ako. Chcem to len ako pomocku, aby som nemusel v praci stale preklikavat do grafov (zatial je pre mna FX samotne dost na premyslanie aj bez programovania ). dakujem

• 2 months later...
  • 2 týdny později...

• Vytvořit...