Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To glader:
Ahoj, co se "Hanse" tyce, pouzivam puvodni nastaveni, takze i obchoduji cable a Eur/Usd. Jednou nekdo tento system vymyslel a od te doby funguje. Mozna ze bych to vylepsil a na back-testingu bych z toho vytezil mozna vic, ale problem je v tom, ze se ten system pak naladi jen na urcity data a zvisi se tim pravdepodobnost neuspechu v budoucnosti...
Proste sem to hodil na "xerox" a dokonale jsem to zkopiroval... a halvne si myslim ze ty hodnoty, ktere Hans uvadi nejsou zvoleny uplnou nahodou...

Jirka

• Odpovědí 96
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jirko, ktery AOS schledavas nejlepsi? respektive ktery pouzivas...od Milana? Pokud si o becktestech nebo Hansovi jako takovym chces popovidat, posli mi mail. Muj je v profilu...

Odesláno

BigBull, glader, timd.... : možná by nebylo od věci, budoucí debatu o Hans123 a jeho modifikacích ponechat zde ve fóru
toto zajimavé téma by mohlo být ku prospěchu ostatním, stejně jako Vegas. A je zde český
expert (Volf), který by určitě dohlédl na věcnost. :)
Odesláno

To Holoubek & all other:
Souhlasim, samostatne vlakno by se asi siklo...
Tak ho nekdo prosim zalozte, preci jsem tu jen novackem a nechtel bych to nak zbabrat... trvalo mi cca mesic, nez jsem se odvazil sem napsat naky prispevek natoz nove vlakno :)

Jirka

Odesláno

Ja samozrejme nejsem proti. Jen me zajima jaky AOS a jake nastanevni pouziva. Kdo zna Milanuv AOS, vi, co musi nastavit pro urcitou casovou zonu...ja ale napriklad mel problemy se spreadem respektive pips. Otevira mi to pozice bud moc tesne k higher/lower cene nebo naopak vic jak 5 pips + spread vzdalene....

Odesláno

Souhlasím s Holoubkem a navrhuji: co kdybyste tedy založili vlákno breakout systémů postavených na Hans123? Ono se v tom pak přeci jen bude i dalším generacím lépe hledat... :) Pokud by tedy někdo (Glader, timd, Volf...) byl ochoten na začátek vlákna hodit nějaké to vysvětlení, případně i nějaké ty už vychytané EA, aby začátečníci nemuseli každý znovu prolézat celé diskuze na strategybuilderu nebo forexfactory...
Petr

Odesláno

to Glader:

ja nechci nikoho navadet k nicemu nekalemu, ale "pro pripady nouze" by se dalo pro pripojeni "odkudkoliv" ke svemu pocitaci vyuzit sluzeb typu GoToMyPC. Ja osobne nechavam bezet doma na svem pocitaci aos, ale v pripade neceho opravdu neprijemneho se k nemu pripojim a zasahuju...

• 11 months later...
Odesláno

Ahoj,
Poradi mi niekto, preco sa neodporuca drzat poziciu cez vikend?Je mozne,ze v pripade gapu mi moze preskocit stopku a ist dalej este nizsie?
Ked mam napr SL 1.3452 a klesne to zo 1,3454 gap az do 1.3432, bude moja stopka ignorovana a pojdem dalej do strat?
Dakujem

Odesláno

Ahoj,
MAm este jednu otazku ohladom pozicneho obchodovania. Uzatvarat pozicie je vhodne najneskor piatok o 23 SEC.
Kedy najskor je vhodne pozicie otvorit? V nedelu o 23 SEC je skoro?
Dakujem

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte
Co sa tyka mojho systemu,obchodujem daily.
Najskor vsak skontrolujem trend na week pomocou EMA 26 a EMA 13 a potom hladam na day grafe pomocpu oscilatorov vstup do pozicie v smere trendu.
Pouzivam slow stochastic, MACD a RSI. Najlepsie vstupy do pozicii su pri pretati slow stochastic v okoli 50 a sucasne MACD v strednej linii
djboom

• 4 months later...
Odesláno

Zdravim,
mám obchodní účet v USD a potřeboval bych se ochránit proti oslabování USD vůči CZK, protože skoro celý můj roční zisk v CZK vymazal neustále oslabující dolar. Přemýšlel jsem o tom, že bych si otevřel short pozici páru USDCZK (tak na rok) o velikosti mého dolarového obchodního účtu. Pak by oslabování nebo posilování dolaru vůči koruně způsobilo pouze přelévání peněz mezi mým dolarovým obchodním účtem a účtem v koruných zřízeným pro short pozici USDCZK. Short pozice USDCZK by si vyžadovala účet tak 50 000-100 000 korun, v trhu by nebyl stop ani profit target. Jenže pak sem se dozvěděl o ROLL-OVER, který je pro tento short jaksi nepříznivý, pokud dobře počítám.
Co si o tom myslíte? Zabíval se tím už někdo? Střelim, co třeba využít opce nebo něco jiného? Další možností je nědělat nic a soustředit se na vlastní obchodování a posunout tak zisky poněkud výše. Jenže tady platíte za něco, za co nedostáváte vůbec nic.

• 4 týdny později...
Odesláno

Jestli ti oslabování USD vymaže celý zisk, tak bych řekl, že neobchoduješ moc efektivně. Zisk by měl být aspoň nějaké to procento týdně, tj. řádově víc, než změna kursu USDCZK. Případně si u některých brokerů můžeš otevřít účet v EUR.

• 2 months later...

• Vytvořit...