Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaké máte zkušenosti s tímto brokerem? Já zatím vím jen o jedné zkušenosti a bohužel negativní, resp. jejich prezentaci na Show Forex Word, kde jsou rozdávány výhry mj. v podobě certifikátů na u nich fundované live účty, ale pak se nikdo neozve, ticho po pěšině , žádný live účet se nekoná.  Jen velké divadlo. Nebo je tu někdo, kdo má zkušenosti pozitivní ? 

Odesláno

Shodou okolností se mi dnes konečně podařilo objevit komunikační link přes skype, takže je snad vše na dobré cestě. Ale už jsem byla fakt naštvaná. Přidám zkušenosti jak vše půjde dál. Že je to offshore broker vím, takže uvidíme.... Obchoduji dlouho, forex je pro mě nový.

Odesláno

Jasanko, stačilo mi zadat do googlu "Instaforex reviews" a hned první odkaz mi vyhodil forum s varováním, že tento broker je potvrzený podvodník a důrazně je před ním varováno. Jste si jistá, že jste udělala alespoň nezbytné minimum pro to, abyste si brokera ověřila?

Odesláno

Samozřejmě že ano. Ale zrovna tak jsem tam našla recenze velmi dobré. Mimochodem na zakladatele Finančník.cz je na netu od neúspěšných traderů také hodně negativního a přitom já jim musím velmi poděkovat  za to, co dnes umím. Podotýkám že jsem od nich čerpala informace a vždy používala selský rozum. 

• 2 týdny později...
  • Vytvořit...