Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, chci se zeptat, nějakou dobu jsem si dal pauzu od IB a nyní mě kontaktovali, že mám aktualizovat data o sobě a vyskočilo tam na mne zda mám TIN  a pokud ne, tak vyplnit jednu z variant, která se tam nabízí. Nepamatuji si, že bych vyplňoval někdy TIN, mám IČO, ale to je asi blbost, abych vyplňoval, měl jsem za to, že pokud v rámci roku vydělám peníze, tak je budu danit v USA nebo ne? A nebo si to mám zdanit v ČR ? Děkuji moc a ať se daří Lukáš

• 5 months later...
Odesláno
On 20. 4. 2018 at 22:55, krejzic napsal/a:

Pokud jste občanem ČR, pak daníte zisk z obchodování v ČR, dle daného paragrafu. V USA přiznání nepodáváte.

Tiež mi to prišlo a nerád by som zadal nejakú somarinu, priznám sa moc tomu nerozumiem y technického hľadiska čo zadať, vedel by si mi poradiť?

1.PNG

Odesláno
On 4. 10. 2018 at 16:49, cactuszlm napsal/a:

Tiež mi to prišlo a nerád by som zadal nejakú somarinu, priznám sa moc tomu nerozumiem y technického hľadiska čo zadať, vedel by si mi poradiť?

1.PNG

TaxIdentificationNumber   čiže tvoje rodné číšlo. pretože ,ked podávaš DP a ideš platiť dane Hranolovi tak zadávaš rodné číslo

• Líbí se 1
  • 1 month later...
Odesláno

ak si fyzicka osoba zivnostnik, SZČO  (samostatne zárobkovo činná osoba), potom podľa mňa treba dať DIČ čo máš ako fyzická osoba zivnostnik na danovom urade, lebo cez to vlastne podávaš všetky príjmy aj ako podnikateľ aj ako súkromná osoba

• Vytvořit...