obchodujete někdo s Interactive Brokers evropské trhy? platí, že minimální vklad pro intradenní obchodování je 25.000 USD nebo to platí jen pro americké akcie? chci obchodovat intradenně futures na Eurexu. poradíte mi prosím brokera? chci obchodovat přes Sierra Chart, tak by mělo být možné se napojit. nevím jak to bude s kvalitou dat, máte někdo zkušenosti s daty od Sierry pro intradenní obchodování? máte někdo zkušenost s LYNX brokers?
chtěla jsem otevřít účet u AMP, ale do příjmů jsem zadala pravdivé příjmy - momentálně jsem na mateřské - a mou žádost zamítli. 10.000 USD na otevření účtu u IB bych ještě dala dohromady, ale 25.000 ne. LYNX má minimální vklad Kč 50.000,-, ale na diskuzích si lidé stěžují na vysoké komise.
Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů. Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Otázka
EmmaKate
dobrý den,
obchodujete někdo s Interactive Brokers evropské trhy? platí, že minimální vklad pro intradenní obchodování je 25.000 USD nebo to platí jen pro americké akcie? chci obchodovat intradenně futures na Eurexu. poradíte mi prosím brokera? chci obchodovat přes Sierra Chart, tak by mělo být možné se napojit. nevím jak to bude s kvalitou dat, máte někdo zkušenosti s daty od Sierry pro intradenní obchodování? máte někdo zkušenost s LYNX brokers?
chtěla jsem otevřít účet u AMP, ale do příjmů jsem zadala pravdivé příjmy - momentálně jsem na mateřské - a mou žádost zamítli. 10.000 USD na otevření účtu u IB bych ještě dala dohromady, ale 25.000 ne. LYNX má minimální vklad Kč 50.000,-, ale na diskuzích si lidé stěžují na vysoké komise.
děkuji
hezký den všem
Katka
4 odpovědi na tuto otázku
Doporučené příspěvky