zajímalo by mě, jestli někdo obchodujete na Eurexu a jaké trhy? ve starším článku Petr doporučuje začátečníkům FESX, ale zdá se mi, že je to velký lenoch (FESX, ne Petr :)) co doporučíte začátečníkovi s malým účtem a možností obchodovat jen dopoledne? jediné vlákno, které se věnuje obchodování na EUREXU, co jsem tu našla, je staré několik let. děkuji za odpovědi, hezký den
Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů. Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Otázka
EmmaKate
dobrý den,
zajímalo by mě, jestli někdo obchodujete na Eurexu a jaké trhy? ve starším článku Petr doporučuje začátečníkům FESX, ale zdá se mi, že je to velký lenoch (FESX, ne Petr :)) co doporučíte začátečníkovi s malým účtem a možností obchodovat jen dopoledne? jediné vlákno, které se věnuje obchodování na EUREXU, co jsem tu našla, je staré několik let. děkuji za odpovědi, hezký den
Katka
Top Posters For This Question
24
21
10
5
Oblíbené dny
1. června
19
26. dubna
4
27. dubna
4
11. června
4
Top Posters For This Question
Fagus 24 příspěvků
EmmaKate 21 příspěvků
sevig 10 příspěvků
mrspunt 5 příspěvků
Oblíbené dny
1. června 2018
19 příspěvků
26. dubna 2018
4 příspěvky
27. dubna 2018
4 příspěvky
11. června 2018
4 příspěvky
Oblíbené příspěvky
ASDF
Ano, mám TraderGO, mimo jiné. U začínajícího obchodníka to není otázka konkrétního trhu, ale sumy pravidel. Evropa je stejně dobrá jako jakýkoliv jiný trh. Osobně však neznám žádného new startera, kte
Nagamma
sevig
a muzes napsat nejaky zdroje proc si to myslis???
Publikované obrázky
69 odpovědí na tuto otázku
Doporučené příspěvky