Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 98
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

a nemáte problém při nákupu nebo prodeji za aktuální nabídku? Mě se stává, že systém reaguje se spožděním. Nákup zlata 871,05 a nabídne mi to za 871,81 např. Máte podobnou zkušenost ve Forexu?

Odesláno

Zdravim vsechny. Mam u GCI live ucet a rozdil mezi demo a live je propastny. Vyrizovani objednavek stopky limity na live vse s velkym spozdenim a vzdy za tu nejhorsi moznou cenu. Nebyl problem cekat na vyrizeni 5 minut a cena mi je davana podle nalady kohosi. Priklad: byl jsem v dlouhe pozici stop limit jsem mel na cene 98.50 cena se dostala na 98.60 prikaz byl odeslan pak se otocila spadla na 98.10 a ja dostal cenu 97.90 vse trvalo cca 5-6 minut. To same u vstupu do pozice. Chci vstoupit do pozice na 98.10 exekuuje se muj prikaz cca po 3 minutach je aktualni cena na 98.20 a ja vstupuji na 98.40 takze jsem minus 24€ po vstupu do obchodu. Ze by nejaky tajny spread o kterem nikde nepisou??

Odesláno

Je hezké, že mi připočetli 100USD jako satisfakci za úhradu bankovních poplatků, ale zatím se mi díky jejich nepružnému systému moc nedaří...zatím obchoduji v desítkách dolarů, tak uvidíme, jak se to vyvine.

Odesláno

DKoudela... pokud byla otázka směřována na mě, tak odpověď zní komodity. V demu jsem byl schopen vydělat na zlatě i 500USD během hodiny. Musím přijít na systém ostré verze, takže budu hodně opatrný zatím.

Odesláno

Ještě jeden postřeh. Člověk si nemůže být jistý, že z obchodu vystoupí přes STOP LOSS!!! Nastavím třeba 132,71, než systém na sumu zareaguje, už je tam třeba 132,68 a obchod neuzavřete!! Tím bych chtěl všechny varovat, aby nenechávali obchody otevřené, když nejsou u počítače!!

Odesláno

Demo je demo, na demu Vám vydělám 50 000 za jeden den, to je bez psychlogie bez emocí-zhola o ničem, tam Vás netrápí otázka co když to nevyjde.... mě SL fungují přesně, samozřejmě je logické že když se cena změní než ho zadám už je to nepoužetelné ;)

Odesláno

peca.gt: to je snad logicke, kdyz SL je ve skutecnosti STP prikaz, ktery se meni na market (MKT) po dosazeni nabizene ceny (u FX) nebo zobchodovani nejakeho kontraktu na dane cene (komodity)... - zalezi kde je postavena dalsi nejblizsi nabidka, ktera muze byt s Vasim MKT sparovana... Nevim ze by nekdo tvrdil, ze ztrata je zcela limitovana nastavenym SL...

Odesláno

DKoudela. SL zadávám samozřejmě ještě před otevřením obchodu.
PaJaSoft: na co tam tedy ten SL je? Uvedu příklad z praxe :) Nakoupeno zlato za 862,65, SL nastaven na 855,65, cena roste např. na 879,65...vypnete počítač, připojíte se za 2hodiny, aktuální cena je 857,65 a SL byl přeskočen. Je tam malý háček v jedné věci, když se nedá prodat přesně za 855,65 tak se systém zeptá, zda prodat např. za 855,45, když do pár sekund neodpovíte, je to jako zamítnutí. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.

Odesláno

peca.gt: nez lze na Vasi otazku odpoveded musim se zeptat, zda-li se bavime o burzovnim prostredi, CFD ci "bucket shop" tvorbe ceny?

Jinak obecne se da rici, ze SL je o rizeni rizika obchodu, nikoli o presne definovatelne obchodni ztrate.... a to plati bez ohledu na burzovni, regulovanou nebo zcela zlovolnou cenotvorbu.

• Vytvořit...