Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

chcel by som velmi pekne podakovat autorom za peknu zmenu stranok. Teraz sa mi to zda prehladnejsie a lahsie sa v tom orientujem. A aby som nezabudol chcem podakovat za slovnik a online skolu.
Velmi si vazim, ze sa popri obchodovaniu venujete aj nam zaciatocnikom (tu)

Este raz dakujem a prajem vela energie do buducnosti ;)

S pozdravom
PedroMAN

Odesláno

Petre, Tomasi,

diky za novy design stranek. Je to pekne zpracovane, prehledne. Navic diky za super nastroj jako je slovnik a e-lerning. Pro novacky dalsi fajn nastroj.

Jen tak dal panove.

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den,
design stránek a taky obrázků k článkům mě upoutal hned, jak jsem finančník začal pročítat. Zajímalo by mě, jestli design tvořili sami autoři webu a odkud získávájí fotografie ke svým článkům. Děkuji za případnou odpověď.

Odesláno

Zdravím kuvaji,
autorem webu je profesionální webdesigner - viz link v patičce. Fotografie jsou koupené v rámci různých roalty free cd kolekcí z fotobank.
Petr

• 8 months later...
Odesláno

Ahoj,
vůbec nevím kam zařadit můj dotaz, takže pokud to opravdu nepatří sem, tak se omlouvám.
Proč používáte ve svých článcích finančníku grafy s programu TNT a ne například ze SC? Rád bych to věděl z toho důvodu, že nevím jestli investovat do TNT nebo do SC.
Honza

Odesláno

Honzo, do vlákna o grafice webu váš dotaz opravdu nepatří - proč jej nedáte třeba do vlákno o TnT nebo SierraChart?
Jinak TnT je program pro zobrazování denních grafů, Sierra Chart je program primárně pro intradenní obchodníky - to je důvod proč někdo používá ten a jiný onen program. Ale další diskuzi prosím v relevantním vlákně, které najdete např. přes funkci Vyhledávání.
Děkujeme,
Petr

Odesláno

Petře, nechci být kverulantem, ale přece jenom bych se chtěl obhájit. Ta tuto otázku můžeš odpovědět jenom ty nebo Tomáš a email přímo na vás zase nemůžu napsat. A do vlákna o TNT nebo SC jsem to neviděl to pravé ořechové, protože ty mají řešit, pojednávat o těchto programech všeobecně.

Pokud jsem se neobhájil, tak sorry. :-)
Honza

• 3 months later...
Odesláno

Petre, Tomasi
nechtelo se mi zakladat kvuli teto otazce nove vlakno, vy jste zmenili forum? mam sirsi ramec pro "nove prispevky", ale hlaven muzu prilozit uz jen 2 misto 4nebo 5 obrazku a je to omezeno 500kb, drive 2000kb.

diky

Odesláno

Tomasi,

v pohode, uz se to spravilo. Ten hnedy pruh je uz normalni velikosti a u obrazku mam moznost zase mit 2MB a asi 5 priloh. Prisaham ze na chvili sem mel jen 2 a psalo to max. 500kb. jinak bych se neptal.

No uz to bezi jak ma. :)

• Vytvořit...