Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Likvidní komodity pro začátečníka

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máš pravdu existuje spoustu možností a některé newslettery jsou zcela zdarma. Ale ani speciální weby nejsou zárukou úspěšné investice. Každý si musí utvořit názor sám. Mně WSJ vyhovuje.

• Odpovědí 119
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jj, nechtel jsem nejak vyrazne polemizovat. sam mam take predplacene nektere info a online data na stocks atd. drive jsem odebiral wsj v hardcopy a nejak vyrazne mi to nepomohlo :-) ale kazdemu sedne neco jineho

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 týdny později...
Odesláno

to toronto:
nejlepší bude když si přečtete Komoditní manuál,který je zde na webu zdarma k dispozici. Určitě si ho přečtěte minimálně 2x aby Vám bylo vše jasné. Dobré je si taky přečíst diskuze v kterých naleznete mnoho odpovědí na Vaše otázky a nejasnosti.Poté je dobré absolvovat kurzy které zde Financnik pořádá-ušetří Vám to spoustu času při hledání otázek i způsobu obchodování.
Pak si vyberte trh který chcete obchodovat a testujte a testujte.....pokud překonáte toto období, jste na dobré cestě stát se časem full-time traderem....

Mnoho úspěchů a pevnou vůli!

Tomáš

Odesláno

to toronto

Myslim,si,ze to ide aj bez kurzov,akurat to mozno trva o nieco dlhsie.Na internete je obrovske mnozstvo informacii.Ale tu najdolezitejsiu cast musi zvladnut aj tak kazdy sam,individualne,v svojej hlave

herman

Odesláno

Omlouvám se pokud se ptám na něco co už zde bylo někdy zodpovězeno.
Kde najdu intradenní volume e-mini trhů obchodovaných na Globexu?Předpokládám že to musí být někdě na cme.com, ale ať hledám jak hledám nic nenacházím.

Díky.

Přeji hodně úspěchů nejen v tradeingu.

Honza

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim Vas,
mam takovy dotaz tykajici se Volume a Open Interestu. Kdyz se podivam na End of Day ceny komodity 5 Year T-Notes(CBOT) Sep07, tak vidim u Volume 304,955 a u Open Int 0. Znamena to tedy, ze bylo zobchodovano pres 304 955 kontraktu a nikdo nezustal v pozici pres noc? To se mi zda dost divne a aby toho nebylo malo, tak se situace opakuje i v minulosti u teto komodity, opet Open Interest=0. Nevim, proc by se meli vsichni na noc zbavovat teto komodity kazdy den, pritom se ji zobchuje ohromne mnozstvi...
Opravdu tomu nerozumim a byl bych rad, kdyby mi to nekdo vysvetlil.
Predem diky, Lukas.

• Vytvořit...