Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji za odpověď

Takže časy elektronického a pitového obchodování jsou u každé komodity jiné, záleží na kteké burze se komodita obchoduje. Proč je to ale u corn v noci?Pro ty co nemůžou v noci usnout? ;)

• Odpovědí 89
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 11 months later...
Odesláno

Dobrý den,
včera jsem sledoval Range Bar Graf s nastavením 0,8. Není mi jasné jak zjistím, kdy se ukončí svíčka a kdy se začne vykreslovat další. Podle čeho se to pozná? Lze někde v Sieře nastavit odpočítávání?
Předem díky. Petr

• 8 months later...
Odesláno

Zdravim,
nevíte někdo o nějaké stránce s grafy,které poskytují spolehlivý indikátor "Open interest"?

díky tomáš

• 2 týdny později...
Odesláno

to Martinek:

Já svíčkové grafy třeba vůbec nepoužívám. Co se mi na nich totiž nelíbí je to, že nemají na první pohled zřetelné high a low. Naopak zase se z nich lépe čte open a close. Pro mne jsou ale nejdůležitější údaje high, low a close a to ihned vidím jediným pohledem na barcharts. U svíček není moc zřetelné, kde ty konce knotů končí. Rozhodně tedy neuvažuji o přesedlání na svíčky. Je to ale každého věc, co mu vyhovuje.

to Adam: Svíčky neposkytují více informací! Jen ty informace (O/H/C/L) zobrazují jinak. Víc informací v žádné svíčce ani v barcharts není.

Odesláno

Stanley: Reagujete na prispevek stary skoro 2,5 roku, tudiz dnes uz ponekud mimo... Nicmene samozrejme je to tak, kazdemu vyhovuje neco jineho (ac nechapu, co se Vam zda na svickach a znaceni H/L neprehledne)...

Odesláno

to Martinek:

To je trapas:-( Přehlédl jsem se a myslel, že jsem na konci diskuze.
Je to záležitost grafická-u svíček je nejvíce zvýrazněná část mezi open a close, takže to je první, co vás při otevření grafů udeří do očí a čeho si všimnete a prostě to tak trošku přebíjí vnímání hodnot high a low.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim vsetkych,
velmi pekne vas prosim, vie mi niekto napisat LOW a HIGH dvoch barov na vcerajsom ER2, 3 min. tf., bary 18:24 a 18:27? Vypadol mi vtedy PC. Dakujeeem.
Eva.

• Vytvořit...