Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
sledujete či máte někdo nakoupený březnový cukr? Jsem v něm již od 3.10., stále mi to ukazuje na sever, ale díky jeho těkavosti každý den zvažuji, jestli nějak rozumně nevystoupit.
Hezký den.
Izmael

Odesláno

Dobrý den Libici,

Díky za odpověď, která mi ukázala další zcela doposud neznámou oblast. Doposud jsem v testování nikdy neřešil do jakého typu trendu ji otevírám. Jediným kriteriem bylo long/short podle splnění vstupní podmínky. Podle toho potom asi i byly i výsledky. Prvních několik let akceptovatelných pak se změnil typ trendů a výsledky byly pryč.To je nyní asi v mém případě na pořadu dne - zapracovat na výstupních podmínkách (podle typu trendu).

Jinak díky za odpovědi a přeji hezký den.

Zbyněk

Odesláno

Dobry den Izmaeli,
ja osobne otevreny obchod nemam, protoze dle meho systemu cena otevrela prilis blizko horni trendlinky, coz je dalsi filtr, ktery pouzivam [viz vstup freshmann]. Otazkou je, kde jste nastoupil Vy a jakou mate vystupni strategii??

Preji Vam mnoho uspechu!

Libic

Odesláno

Pro Libice:
Pro obchodování používám je klouzavé průměry, support, resistance, zakladní patterny a "cit pro trh" (i když u začátečníka :) ). Do cukru jsem nastoupil již před 14 dny za 11.39. Jsem sice v plusu, ale pokud se v pondělí nehne správným směrem, tak budu uvažovat o výstupu.
Hezký den přeje
Izmael

• Vytvořit...