Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Otázka

Odesláno

Dobrý den, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s obchodováním přes jakoukoliv prop firmu. Dále mě zajímá,  jak je to přesně s provizemi, a zdali je vůbec možné stát se traderem pro jakoukoliv prop firmu. Popřípadě jestli  můžete nějakou doporučit,  která půjčí kapitál, jakmile se osvědčíte jako ziskový.  Děkuji všem. 

2 odpovědi na tuto otázku

Doporučené příspěvky

• 0
Odesláno

Davide,

Záleží jakou máte historii na živém účtu.

Bohužel to v oboru hodně funguje tak, že drtivá většina společností, která se tváří že poskytuje kapitál zcela začínajícím traderům vesměs vydělává na nejrůznějších vzdělávání a sharování kapitálu je spíše druhotné (a v praxi k němu vesměs nedochází).

Pokud nemáte historii, tak se dají absolvovat ve futures různé soutěže typu topsteptrader, ale velké neděje bych si nedělal.

Navíc jak jste mohl vidět v tomto vlákně, koncept se různě kopíruje a můžete pak narazit třeba na českou forex variaci, kde „velký účet“ slibuje sro, které má základní kapitál 3000 Kč. Bohužel tato oblast není regulována a lze v ní nalézt cokoliv.

Podobná vlákna začnou na Finančníkovi okamžitě poutat pozornost firem a brokerů, kteří si zde začnou rozehrávat své propagační hry. Proto toto vlákno bohužel uzavírám. Pokud máte někdo tip na funkční prop firmu, pošlete mi email a já zde tip zveřejním.

Petr

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...