Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před 2 hodinami, pingl napsal/a:

Sorry jako,

krakra2, můžu Vás slušně požádat o zakopání válečné sekery.

Myslím, že nic válečného nedělám, nic špatného jsem snad nevyslovil.

Odesláno

Stravil som na stanoveni svojej VIZIE cca 25hodin. 

Na zaklade tejto vizie som prehodnotil svoje minule projekty a prehodnotil som ci suhlasia s danou viziou a ci pri ich pokracovani ziskam to po com tuzim,

Okamzite mi vypadol jedne projekt v ktorom som sa nevedel rozhodnut uz vyse mesiaca ci sa v nom oplati pokracovat alebo ho mam zabalit. Diky stanoveni si presnej vizie a cielov ktore chcem dosiahnut som to riskol(aj ked som mal velke obavy pretoze mi prirastol k srdcu) a so stratou som ho ukoncil. Nasledne som bol odmenenim obrovskym volny casom(fyzicky aj mentalne) pre realizaciu VIZIE a sucasne som ziskal Tri velke uspechy(dva v osobnom zivote a jeden v tradingu) a to vsetko v priebehu tohto tyzdna.

Nebolo to lahke ale ani tazke. Chcelo to len sa zastavit a prehodnotit ci je toto naozaj ten spravny smer kadial chcem ist. Sice by som prisiel do ciela aj druhym smerom ale stalo by ma to ovela viacej usilia, energie a penazi nez by som tam prisiel. A zarucene TERAZ(ked sa spetne na to pozriem) by som nebol ani stastny.

Dakujem Vam Peter, za vasu pozitivnu inspiraciu a pomoc, ktora mi zmenila zivot k lepsiemu, uspesnejsiemu a stastnejsiumu zajtrajsku.

Nech sa dari.

• Líbí se 2
  • Vytvořit...