Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hledal jsem v TNT jak by se daly dělat channely ale nikde jsem tuto funkci nenašel - jen Bollinger Bands a Donchian channels - ale ty jsou založeny na volatilitě. Já bych potřeboval channel, který bude mít konstantní šířku - kterou bych si sám mohl ještě upravovat - není něco takového v TNT? (možná jsem to přehlédl)

Jirka

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

bachmann Napsal:
-------------------------------------------------------
> no joo
> díky za rychlost

ještě jeden dotaz
kliknul jsem na "nějakou aktualizaci TNT" a při dalším spuštění to po mě chtělo opět aktivační code
po vložení NIC (program mám teprve týden)
Psal jsem na GECKO a ti mi odpověděli, jestli si nepletu O a 0
ani všemožné kombinace mi nepomohly
pomůže mi někdo ?

Odesláno

Bachmanne, težko říct, toto je hodně individuální problém který vám asi pomůže vyřešit pouze Gecko.
Co jsem kdy TnT instaloval - tak ať šlo o trial či o plnou verzi, vždy instalace a následné spouštění proběhlo bez jakýchkoliv problémů.
Petr

Odesláno

Zdravím,
dneska jsem si všiml, že Gecko udělalo upgrade, který odstraňuje chybu:
4.0.4.2 - 5.7M - 11 Aug 2005
* FIXED: Software requiring re-registration if it was not installed on C:.

Tak třeba by to mohlo být ono, pokud jste měl TnT nainstalované na jiném disku než "C".
Petr

Odesláno

Já to nechal instalovat automaticky, tam kam to asi nejspíš patří v Program files, jak samotný program, tak i aktualizaci. Do cesty jsem nezasahoval. Faktem je, že to nechodí od této události.

Odesláno

Mě TNT taky neumožnilo využít celou 30 denní zkušební lhůtu. Přibližně u 20-ti dní do konce jsem updatoval data a licence mi vypršela :S. Nevim čím to bylo způsobené, nicméně mě to mrzí. Zkoušel jsem obnovit systém (XP) k datu před updatem, ale to nepomohlo.
Zkusím znovu nainstalovat a zaregistrovat, zda mi nabídne využít zbývající dny pro traiding plugin. Bojím se že jakmile zase zaktualizuji.....
Nemáte někdo podobné zkušenosti, jak jste řešili?
David

Odesláno

ahoj kamarádi
před chvílí jsem sathoval nová data do TNT ( zbývá mi ještě 15 dnů ) a po stažení to vyžádalo "upgrade", jamozřejmě jsem ho odklikl, a poté mi v TNT zmizelo ovládání posunu vpřed, vzad ( automatické krokování ) a nahoře mi zmizel zadávání obchodních příkazů. Zůstal tam pouze dolar calculator a RR
ted nevím, jestli jsem něco odkliknul špatně a je to jen schované, nebo co se stalo
díky za radu

Odesláno

Bachmanne, ten ovladač se dá skutečně vypnout - podívejte se do menu View > Accounting Tools. Zaškrnutím této položky by se ty funkce měly objevit.
Petr

Odesláno

to mám zaškrtlé, ale mám tam v tom Acountig tools jen 2 tlačítka, předtím tam byly tuším 4 nebo 5 tlačítek
a zmizela i ta "posouvací, krokovací" tlačítka. Přitom ve View mám zaškrtlé mám mvšechno. Asi zase přeinstaluji celý TNT

Odesláno

Stala se Vám stejná situace, jeko mě, viz. zpráva z 16.8.05 - výše.
Po upgradu dat mi vypršel zbývajici časový limit. Reinstaloval jsem TNT několikrát, ale nepomohlo to. Když nastavím systémový čas zpět o měsíc, můžu TNT používat ale bez Accounting pluginu, pouze funkce, které popisujete.
Mám podezření, že jsem toto chování způsobil obnovením systámu v XP, pokud jste také něco podobného nezpouštěl, jinak nevím :S

Odesláno

Dobrý den,
zajímalo by mne zda se nedají nějak uložit údaje v záložce My Account. Vložil jsem prostředky na účet, provedl dva obchody, všechno fungovalo skvěle. Potom jsem ukončil práci s programem, dostal jsem nabídku na uložení grafů, ty jsem uložil a zavřel program. Po novém otevření TNT jsem měl údaje v My Account vynulované. Chtěl bych dlouhodobě testovat svoji strategii i ve smyslu výše zvoleného účtu, a ne každý den vkládat na účet nové peněžní prostředky. Zkoušel jsem i po založení účtu a provedení obchodu kliknout na tlačítko uložit, ale stejně to nepomohlo.
Díky za rady.
Martin

• Vytvořit...