Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte Tak dnesok som zvladol celkom bravurne od jednoduchej veci ako zaplatenie za sluzbu mrci online,cez otvorenie uctu v IB,ale na jeden problem som akosi nevyzrel. Prosm vas o radu stiahol som som si TNT a po otvoreni grafu konkretne Buy Corn JUL 12-Sell May 12,mam poslednu cenu na grafe v TNT ku dnu 22.august 2011???no a to je ten problem. Prosim Vas poradi mi niekto?

18662

Odesláno

Sempitera: Máš aktualizovanná data? viz. obrázek: Při kliknutí na první tlačítko si vybíráš komodity, které chceš mít v programu aktualizovaná a druhým tlačítkem celou databázi aktualizuješ. Program se neaktualizuje automaticky. Musíš ručně

18664

Odesláno

Ahoj to piggi: No ten problem bude asi tam.Ked som si poprve data aktualizoval tak sa mi stiahol subor dat cca 50Mb. Teraz ked chcem aktualizovat,poprve mi pride divne ze pri odfajknutych okienkach v Commodity chooser je Will download about 0.0 Mb ???

18667

Odesláno

to piggi:

Nemoze to byt aj nahodou aj problem pristupoveho bodu?
Ak to bude takto,tak jedine ze si pojdem vecar data aktualizovat niekam do Mc Donalds,ale sa budem musiet prestahovat...
Je to fakt o drzku s internetom tu vo Francuzsku...

Je to mozne fixnut,pristupom k routeru alebo?nevies mi poradit?

Dakujem

sempiterna

Odesláno

sempiterna:

Podle té hlášky z WSE usuzuju, že ti buď firewal nebo poskytovatel netu blokuje port: 60184

Podle kódu chyby jsem na googlu našel:

Socket Error 10060 - Operation Timed Out

This error is quite self explanatory. It means that Windows reported that a connection attempt or idle connection timed out.

If this error occurs during a connection attempt (eg in a VPOP3 - SMTP Client connection problem error message), then it means that Windows couldn't connect to the ISP mail server within a fixed time (the timeout limit is fixed within Windows itself). This problem can either mean that your ISP is having a problem, that you are connecting through a slow proxy (in this case, try increasing the Utilities -> Misc Settings -> Network Tweaks, "Connect Attempt Count" or "Connect Retry Time" settings - these are at Diagnostics -> Tuning in VPOP3 1.x), or that your Dial-up connection is faulty.

If this error occurs whilst a connection is in progress (eg in a VPOP3 - POP3 Client Problem error message), then it means that the connection was idle for a set time - this set time can be changed on the Utilities -> Misc Settings -> Network Tweaks page in the VPOP3 settings (or the Diagnostics -> TCP/IP Tuning window in VPOP3 1.x)

Pokud to není ono, doporučuji přečíst další odkazy v Googlu

Odesláno

Ahoj

to foglik:
Dakujem ti za objasnenie,bude to problem tu kde sa pripajam na net,byvam v rezidencii a net tu nie je moc dlho.
Ked som tu bol ubytovany minuly rok tak nebol internet vobec,cize som vdacny aj ta taketo pripojenie.Blokuje mi
to aj ten program od rorschach-a,TNT a momentalne asi aj TWS-ko,potom ako som uspesne nafundoval ucet
tento tyzden :-)-prebehlo to bez problemu,mam ucet v ZUNO-cisto na Trading.
Cize,vzhladom na to ze je tu problem aky je(s netom),tak uz sa pracuje na novom ubytovani,zajtra to pojdem
skusit este do Mc Donaldu a potom az na novom ubytku.Trosku som smutny,ale ten tyzden to este zvladnem,potom
idem na svk na tzden a tak podla planu mam na prvi live obchod casu az do maja :-)
Z celkoveho hladiska som rad ze som konecne pokrocil dalej.

Cize este raz dakujem tebe,aj ostatnym na tomto fore,a samozrejme budem prispievat aj ja.

PS:Ak sa chce tak to ide samo :-)

sempiterna

Odesláno

Ahojte

TNT stale nefunguje,TWS nefunguje,tak len pozeram na account u IB....,ale prisiel som na to ze tie peniaze mi vobec nechybaju....
Uz sa tesim domov,pripojim sa na poriadny net a dufam ze to pobezi,fakt si neviem rady...

sempiterna

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

mel bych jeden dotaz. Planuji koupit Track 'n Trade 5.0 End-of-Day Futures + Data + Spreadovy plugin. Chtel bych pouzit slevovy kupon EATNT100 (sleva 100usd). Myslite, ze mi tento kupon bude fungovat pokazde? Chtel bych totiz nakoupit vsechno postupne a na kazdou vec pouzit tu slevu. Diky moc za odpoved :)

Odesláno

Ten kod plati len na program.
Na plugin a date neplati.
Mozes nakupovat postupne.
Na data som zlavu nenasiel.
Na program pouzi EATNT100 ten plati. Na plugin mozes pouzit kod 20EA a dostanes zlavu 20%.
Vysledna cena = 97 + 157,6 + data.

Martin

• Vytvořit...