Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
koupil jsem TNT 5 EOD + spread plugin, myslel jsem, že historická data jsou už k TNT, ale tak to není.
Rád bych se tedy zeptal, když potřebuji jen historická data, jak je získat. Je lepší koupit Historical Trade Simulator,
nebo EOD data a historická budou také k dispozici?

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
TNT 5 EOD + spread plugin vám přišel v krabici? Mám zaplacené TNT5+spread+historical simulator a teď nevím, jestli čekat na balík z USA (na ten by byl ještě čas) nebo na e-mail s aktivačními kódy (ty už bych asi začala urgovat)
Děkuji Hanka

Odesláno

To Hanka,
Já měl po koupi obratem v mailu link na download, takže jsem stáhnul a nainstaloval. Teprve při prvním spuštění se provádí registrace a přihlašovací údaje přijdou zase okamžitě mailem.

Odesláno

TO MOTOPETR + HANKA:
Dobrý den, ahoj,
předpokládám, že jsme asi tak ve stejné fázi jen s tím rozdílem, že já jsem TNT jen zkusila na trial verzi a teď ho zneužívám už po vypršení trial verze s tím, co mi to dovolí. Můj dotaz je: na kolik vás nakonec popisovaná verze přišla a co tedy všechno nabízí nad rámec toho co v TNT po skončení trial verze zbyde? Historická data se kupují jen na omezenou dobu?
Díky moc za odpověď, přeju hodně zdaru
Pavla

Odesláno

Ahoj, data do TNT kupuji primo od nich-napojeni na IB jsem nezkousela. Jak tak koukam, zmenili predplatne dat a nove uz poskytuji denne aktualizovana data s periodou placeni ctvrtletni ($18.32/mesic), rocni ($16.62/mesic) a dvouletou ($14.96).

g.

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim,
uvazuji o koupi Track 'n Trade 5.0. Prisel mi kupon "Black Friday" 50% sleva na vsechno, krome dat , kt. konci 27.11. tak jsem se chtel zeptat co bych si mel poridit kdyz chci obchodovat spready. Mivaji tyto akce casteji? Chtel bych zacit live behem x mesicu.

Diky za radu frgi :)

Odesláno

Ahoj frgi,
Pokud vím tak sleva 50% bývá jen na vánoce, takže jednou za rok. Pokud plánuješ začít dřív tak bych nabídku určitě využil na TNT5 EOD+spread plugin+historical simulator. Data bych přikoupil později až to bude aktuální a do té doby můžeš využívat 30 let historických dat.

Odesláno

Ahoj frgi,

tiez uvazujem nad kupou TNT5 EOD+spread plugin (mozno aj historical simulator) a chcel som sa ta spytat ci by si mi mohol poslat nazov toho kodu na 50perc zlavu?

Dakujem za odpoved Mike

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj lidi, chci koupit TNT + spread. plugin, ale nechce se mi dávat cca400$ ( Petr teď na kom. spreadech říkal, že dobrá cena je kolem 200$, 6e jsou různé slevy).
Nevíte v dohledné době o něčem?

děkuji
Filip

• Vytvořit...