Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim...uz nejaky ten cas zbieram info o TnT platforme a momentalne mi to vychadza takto:

Ak si kupim Track 'n Trade Futures End of Day, v5.0 tak budem moct backestovat na 30 rocnich EOD datach a aj robyt hystoricke simulovane obchody a to aj bez dokupenia dalsich plug-inov.
Ak si kupim Track 'n Trade LIVE Futures tak budem moct obchodovat nazivo ID.

Prosim opravte ma ak sa v niecom mylim....

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

přesně tak, TNT 5,0 navíc spready( nutno dokoupit plug-in), u TNT Live pokud dokoupíš autopilota, mužeš si udělat back test svého systemu, během několika sec., pokaždý ale musíš koupit data, u TNT Live jsou cca 2x tak dražší

Odesláno

Zdravím všetkých traderov,
chcem si stiahnuť Gecko TnT ale problem je ten že mám OS Mac X. Chcel by som sa spýtať , či existuje aj niaký software ktorý by som na Macu rozbehol. :)

Odesláno

Dobrý den všem.

Track 'n Trade Pro 5,jsem si stáhnul přímo od dodavatele včetně plungu simulovaného obchodu.
Vše chodilo,jak mělo.Škoda je jen,že je v Trial.Což je málo na vyzkoušení.
Anglicky,moc neumima,ale v TNT,je vše jednoduché a dobře se sním zachází.
Bohužel,po skončení zkušební verze TNT,už neprcovalo.

• 2 týdny později...
Odesláno

nazdar....planujem si objednat TNT, iba rozmyslam ze ako vyriesit aktualizaciu.

chcel by som sa spytat ze ked si kupim futures verziu tnt a napr. po troch mesiacoch si doplatim jednomesacnu aktualizaciu tak ci mi to aktualizuje aj tie predchadzajuce tri mesiace.
a este aj to ze ako prebieha aktualizacia...po kazdom uzavreeti ci ako?

vopred dik.

Odesláno

Dobrý den,

poradil byste mi někdo prosím, jak v TNT dostanu zobrazení 2 indikátorů CCI pod graf? Jedná se mi o CCI 50 a CCI 14 pod sebou, aby šlo testovat FinWIn strategii.

Děkuji moc za odpověď !
Andrea

Odesláno

Ahoj,
mám TNT 5,0 včetně historických dat a simultálního prodeje. Zjistil jsem, že u CORN (combined) se hodnoty DAY a WEEK liší o cca 20 bodů (week hodnoty jsou o cca 20 bodů níž). Trenuji poziční obchod a tento nesoulad mě docela mate. Je to vlivem mého chybného nastavení a nebo je v tom něco jiného? Pokud je chyba v nastavení, jak se toto nechá srovnat?
Děkuji
Zdraví Jirka

• 1 month later...
Odesláno

Dobré ráno všem ,

prosím o radu.

Před půl rokem jsem platil data TNT kartou. Dnes již tato data nechci , ale poskytovatel si automaticky částku za pronájem na další období strhnul. Napsal jsem jim , aby platbu vrátili. Zatím se však nic neděje.

Nemáte peorím někdo s tímto zkušenosti ?

Děkuji za info.

LP.

Odesláno

Dostal jsi na mail odpověd?, nabídnou ti platbu nějakého jiného produktu, to standartně odmítneš, a pak v následujícím měsíci mi přišla platba, dále nezapoměn karta je stale kodovana v jejich autoobjednávkách, mě nešla vyhodit, jedna možnost je zadat neexistující...

Odesláno

Díky za radu.

Zatím mi od TNT žádná odpověď ani nabídka nepřišla.
To co píšeš je naprosto logické. Byznys je byznys.

Zatím se mi nedaří domyslet jakým způsobem odstranit kartu z jejich seznamu.
Nerozumím Tvé myšlence zadat neexistující. Zkus mi to prosím nastínit.

Děkuji.

LP

Odesláno

Já jsem měl data na opce, kde jsem dělal BT strategie na komoditní opce, pak jsem přešel na TOS, ale čislo karty v automatu mi nešlo vymazat, tak jsem to zkusil vyřešit zadaním jiné smyšlené koncovky karty a data karty, ozvali se že karta nesouhlasí, tak jsem je informoval že nechci již data na opce používat, nadále mi běží data na TNT live a TNT 5.0, bylo to poněkud hmmm...... řešení, ale účel světí prostředky

zkus orders@geckosoftware.com, komunikace s geckem jde pouze telef., nebo mail, live chat nepodporují, ale v pracovní době na mail mi zareagovali obratem

• Vytvořit...