Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

semafor

Ja viem, kde to mam hladat, TNT mam uz dost preskumane :)
Problem je asi v tom, ze 4.0 uz nevyuzivam, len si tam obcas pozeram niektore nastavenia kvoli verzii 5.0. Predpokladam, ze do 4.0 bol Sugar Combined pridany pomocou niektoreho z upgradov, pretoze ja tam mam len Open Outcry. Ale to len tak pomimo, 4.0 nepouzivam, takze mi to nevadi.

Odesláno

to mutton47

musite tu volbu zaskrtnout a potom znovu stahnout EOD futures data. Predtim se vam pro tento trh data nestahovala, proto ta prazdna policka kontraktnich mesicu.
Jinak elektronicky cukr se obchoduje pokavad se nepletu teprve od brezna 07, proto tak malo historickych dat.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat zda je možné někde v TNT zobrazit více kontraktních měsíců (i více než dva) v jednom grafu a také kde je zde COT indikátor. Mám TNT 5 full verzi na jednom PC (u full verze mám pouze account plug in) a trial na druhém PC (zatím jsem si sem full nenainstalovala) - zde bych měla mít tedy všechny plug-iny, ale nemohu na to přijít. Diky

Odesláno

bublina

Viac kontraktnych mesiacov v jednom grafe nie je mozne zobrazit. COT indikator je samostatny plug-in + je nutne platit COT Data Service. V trial verzii by mal byt COT na dolnej liste Indicator Buttons pri ostatnych indikatoroch.

Odesláno

Dobry den,
prosel jsem toto vlakno a i jine tykajici se TNT, ale nenasel jsem svuj problem.
Prosim vas, musi byt clovek neustale pripojen na net pokud chce vyuzivat TNT pro backtasting nebo se historicka data stahnou do meho kompu a ja s nimi mohu volne pracovat?

Dekuji za odpoved
Honza

Odesláno

Přeji hezký večer a prosím zkušené uživatele TNT, zda by mi neporadili. (Hledala jsem ve vyhledávači a podobnou věc nenašla). Asi týden se pokouším na staženém demu TNT přijít na to, jak to všechno funguje (formou pokus-omyl a čtením informací z finančníku), až jsem narazila na problém, kterému nerozumím. Jestli to dobře chápu, tak pokud simuluji nějaký obchod, tak by se mi v tabulce My account, v položce This Contract měl objevit jenom právě jeden konkrétně obchodovaný obchod. Tzn. při uzavření jenom jedna provize. Mám nastaveno 15 dolarů, ale jak je vidět na přiloženém obrázku, je tam 120 dolarů. Pokud dělám další obchody, provize a ztráty vůbec neodpovídají tomu, co ukazuje burza. Zkusila jsem několikrát celý účet vymazat a začít všechno znova, ale po pár obchodech si to znova zapisuje co chce. Tak mi přijde, že mám někde něco zaškrtnutýho a počítá si jinak než chci já, a nebo si špatně vykládám já, co by to mělo ukazovat. Děkuji za každou od pověď. Hana

4632

Odesláno

dobry den,
pro ty kdo uvazuji o koupi Track 'n Trade Pro 5.0 - Futures a maji za sebou 30denni trial,tak je sleva ze $ 197 na $ 97. Nedokazu posoudit,kdo vsechno ma na tuto slevu narok,ale mne prisel emailem kupon na slevu $ 100. Je ho nutne pouzit do 30.listopadu. Je to vlastne nabidka v ramci velkych slev,ktere probihaji vzdy prvni den po thanksgiving ve vsech obchodech a jiz nekolik let to funguje i v internetovych obchodech. Tedy pokud mohu,tak bych vam chtela poradit kdo kupon nedostal a mel objednany 30 denni trial for free,napiste jim a pozadejte o tenhle kupon,nic tim nezkazite a mozna slevu $ 100 dostanete. Pisu to proto,ze spousta lidi zde se snazi usetrit jak se da na vstupnich nakladech a tohle je jedna z velkych slev,ktera se jen tak nevidi. Znovu opakuju,ze nabidka plati do 30.listopadu. Pak jiz neni mozne slevu pouzit.
Monika

Odesláno

hju 1

V TNT sa platia komisie pri otvoreni a znovu pri uzatvoreni obchodu. To znamena, ak si chces nastavit RT komisie (na cely obchod) napr. 15 USD, tak v TNT musis zadat 7,5 USD. To sa ti odpocita 2x a teda vysledne komisie budu 15 USD.
Podla screenu, ktory si prilozila si takto urobila 10 obchodov a teda vysledne komisie 150 USD tomu odpovedaju, takze tam nie je ziaden problem.
Co sa tyka tych 120 USD - su to komisie na danom kontraktnom mesiaci, nie iba v poslednom obchode, takze su tu zaratane vsetky komisie, ktore si uskutocnila na danom grafe.

Odesláno

Zdravím,

stačí si to číslo toho kuponu najít tady v diskusi (EATNT100), není tak úplně pravda, že tu akci mají 1x za rok nebo jen občas. Tento kupon měl platit do 30.6. a platí stále (když si jej zadáte do pole Code Cupon odečte se vám 100$), takže je platný, sám jsem jej aplikoval cca před 2 měsíci a fungovalo to také, a funguje to tak nějak stále, je to prostě, jak už zde bylo mnohokrát řečeno, jen business . Ať se daří

• Vytvořit...