Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,
Program T´n T je super. Chcem ho kúpiť. Ale akosi neviem ako na to. Za každým ma pýta nejaký ZIP a kód krajiny a podobné veci. Ešte som nič nekupoval cez internet a som z toho na nervy. Ak môžete tak pomôžte.

PS: to mi príde domov poštou nejaké cd???

Vopred Ďakujem za odpovede. :S

SmokeJack

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj! Chtěl bych se zeptat, jestli je možné v TNT nějak nastavit rychlost přehrávání. V nastavení jsem to nikde nemohl najít. Je to vůbec možné, nebo je potřeba pro pomalejší přehrávání vše krokovat? Díky za případné odpovědi! Ondra

Odesláno

Zdravím všetkých.
to corporate.
Ďakujem za pomoc.
Ešte sa chcem opýtať či náhodou neviete ako sa dajú získať nejaké kupóny na zľavu? Niekde som to čítal na týchto stránkach ale neviem to teraz nájsť.

Ďakujem SmokeJack

Odesláno

SmokeJack

Najprv si stiahni 30-dnovu trial verziu, obsahuje vsetky plug-iny + data update. Pred koncom uplynutia doby sa ti mailom ozvu zastupcovia Gecka a ponuknu ti kupon na zlavu. Ak chces ziskat maximalnu 100 dolarovu zlavu, tak si pockaj az na treti mail.

Odesláno

Zdravím!!!
Ja som tú 30 dňovú verziu už použil asi pred polrokom a teraz keď si dám natiahnuť znovu trial verziu tak mi už nejde viacero tlačidiel a vypisuje že mám vypršanú licenciu. Skúšal som to odinštalovať aj tak to nejde.
Skúste poradiť.
Ďakujem SmokeJack

Odesláno

Zdravim!

Mam jednu malu pripomienku. V T&T podporovane data pokryvaju CBOT Open Auction (Open Outcry), Continuous a mini-sized (pre vybrane comodity). To ze uvadzaju mini s dodatkom "electronic" a je to v podstate mini Open Auction mi moc nevadi.. malinky bug o ktorom som im uz dva krat pisal. Vadi mi ale, ze ak nepodporuju import dat z inych zdrojov tak by mohli poskytovat data z elektronicky obchodovanych trhov teda minimalne eCBOT. V tomto vidim mozna jedinu nevyhodu T&T a ich quotes. Vela brokerov podporuje prave obchodovanie na eCBOT a bolo by vhodne mat moznost sa s ich datami "pohrat" v T&T.

Snazil sa niekto z Vas vymamit od nich info preco je to tak? Na import dat odpoved poznam ... jedine tie elektronicke trhy mi nedaju spavat :)

Odesláno

@ simpson7 No presne to som si myslel, ale nedalo mi to, pretoze som skusal SaxoTrader kde sa obchoduju elektronicke trhy a nezdala sa mi rozdielnost quotes. Uvediem priklad: Corn Dec 2007 (open Auction) - CZ7

4383

Odesláno

Uz len symbol YC, ktory jednoznacne patri mini-sized Open Auction kontraktu a nie mini electronic....(vid CBOT web)
Chcem povedat, ze nie iba mini kontracty sa obchoduju elektonicky ale aj "full size" kontrakty. A data k nim v T&T jednoznacne chybaju ;)

Odesláno

Celkom som nepochopil, co presne ti tam chyba. Ak si v TNT nacitam graf Corn - december (Open Outcry) a porovnam s grafom zo CBOT, sedi to. Takisto to sedi pri Corn (Combined) - na CBOT je to Corn (Electronic) a rovnako to sedi pri mini-sized Corn v TNT aj na CBOT.
Ty si tu uviedol priklady grafov, ale len graf na open oucry si dal zhodny na CBOT aj v TNT. Druhy graf zo CBOT-u si sem dal Corn electronic, ale v TNT si zobrazil mini Corn.

• Vytvořit...