Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

děkuji všem za odpovědi, nakonec mě dovedly k vytoužené aktivaci programu, chyba byla v tom že jsem si myslel, že budu muset čekat na plnou verzi, ale skutečnost je taková, jak napsal simpson7, že můžete téměř hned po objednání začít plnou verzi používat a já vůl se snažil nacpat kód pro plnou verzi do trial verze, spekulacím zdar

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den

mam drobny problem v TnT. nejakym zpusobem jsem si nevedomky nastavil, ze pri kliknuti na nejaky nastroj v liste se tento po aplikaci do grafu zakresli, ale jiz se tato funkce nezrusi a opakuje se pri kazdem posunuti kurzoru v grafu na tom miste, kde tento ponecham opakovane ( napr kdyz si zakreslim v kalkulatoru cenu a chci ji mirne posunout nahoru nebo dolu, tak misto toho aby se pri kliknuti na cenovou usecku posunula, tak se mi v miste kliknuti pres puvodni vytvori cenova usecka nova a nebo kdyz si vytvorim Fibonnaciho zpetny pohyb a chci tento po aplikaci posunout, tak se mi v miste kliknuti na puvodni F vytvori aplikace nova, aniz bych znovu klikl na nastroj v liste - zkratka dana funkce je stale aktivni - driv se to pokazde aplikaci vyrusilo). Jde to sice zrusit prekliknutim na jiny nastroj, ale to je otravne a pokazde musim mit otevreny nejaky nastroj, takze je to znacne neefektivni a zdrzuje to.

Napsal jsem to trochu slozite, ale snad nekdo pochopite v cem je muj problem a poradite mi.

Dekuji a preji pekny den

Pterodaktyl

Odesláno

To je pech, před týdnem jsem si to objednal (v.4) nyní vyšla verze 5 a chtějí za ní 169$...., sem myslel že bude upgrade zadarmo, kdybych to byl tušil, počkal bych...

Odesláno

Díky za upozornění, hned jsem si novou verzi (5.0) stáhl - je tam 15 nových indikátorů a další novinky, jejich přehled najdete zde: trackandtrade.com/futures/upgrade.htm
Co je ale důležité pro ty, kteří si jako já zatím TNT nekoupili a používají trial verzi k backtestingu - nechá vás to nainstalovat novou verzi na stejný počítač, takže je možné získat data až k dnešku a celý další měsíc je ještě aktualizovat. Však my jim ty dolárky nakonec stejně dáme, protože je to opravdu výborný program:-)
Hezký víkend!
Jarozima

Odesláno

Mam otazku pre tych, ktori maju verziu 5.0. Ja som si upgradoval 4.0 na 5.0, ale data si zatial neplatim. A po otvoreni 5.0 tam nemam ani historicke data a nemozem si tak otvorit ziaden graf, rovnako v Commodity Chooser mam prazdno, len mi vypise upozornenie, ze nemam zakupene data. V 4.0 som sa do Commodity Chooser dostal bez problemov. Pre tych, ktori si upgradovali na 5.0 a maju zakupene data tak im to fachci bez problemov? Dik.

Odesláno

Dobry den,
ja som si stiahol tiez TnT 5.0, len neviem ako robit backtesty.Prosim, naznaci mi niekto postup.Som zaciatocnik, ale uz mam nejaky obch. plan, ktory by som chcel odskusat na hist. datach.Co som postrehol, v tomto programe nejdu 5 min. grafy, len denne.Je to mozne nejak obist.

Dakujem.

Odesláno

V celku je vše intuitivní a obdobné jako ve staré verzi (4.0)akorát nemohu přijít na to, jak se nastavují jednotlivé indikátory, zmizela totiž záložka Program Options, a místo toho se to dá nastavit pr. tlašítkem myši u každého indokátoru, ale jak mám nastavit EMA34 aby se mi objevila v grafu, tak no to nemohu přijít...

Odesláno

Je to zcela jednoduche. Pravy klik -> vyber "Moving Averages". Vlavo vyber 3 zalozku zlava "Preferences" a dostanes sa do menu pre MA. Tam by si si uz mal jednoducho poradit :) Vid prilozeny obrazok.

4123

Odesláno

Ahoj, objednal jsem si minuly tyden ostrou verzi TNT (po 30-dennim demu), zaplatil kreditkou a oni se mi zatim vubec neozvali.. Je to normalni? Nemate s nima nekdo zkusenost?

Obvykle hned dana spolecnost posle e-mail s potvrzenim transakce a obecnymi informacemi.

Diky predem za odpoved.

Tomarossa

Odesláno

Tomarossa>
Nejprve bych zkontroloval SPAMovy koš jestli opravdu nic neposlali. Pak bych zavolal na infolinku kreditky jestli transakce probehla nebo se nezdarila. A pak by napsal email na Gecko software.
Komunikuji bez problemu.
P.

Odesláno

Jean-Pierre: vse krome toaletaku a ICQ jsem zkusil, no asi meli statni svatek nebo tak neco. Jinak vtipnej prispevek :-))

Peetr: Diky, do spam kose jsem se dival a na kreditni centrum taky volal, vse ok, tak snad se ozvou.

Hezky den,
Tom

• Vytvořit...