Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,
tak mě napadlo, že napíšu několik pomůcek na ovládání TNT.

Horké klávesy:
Ctrl + šipka nahoru = graf se bude pomalu pohybovat nahoru (se šipkou dolů, doleva a doprava je to stejný jen samozřejmě jiným směrem),
Page Up = polovina grafu se posune nahoru (Page down = dolů),
Ctrl + Page Up = čtrtina grafu se posune nahoru,
šipka doleva = zmizí 1 den zobrazení,
šipka doprava = přibude 1 den (jen do aktuálně staženého dne),
Home = v grafu zůstane zobrazen pouze první den obchodování (např. svíčky),
End = zobrazí se celý graf,
Tab = přepínaní mezi grafy jenž jsou vybrány jako aktivní grafy,
Ctrl = pokud budete kreslit linku a budete držet Ctrl bude linka fixovaná na úhel 0°, 45°, 90°,
+ = pokud budete mít v grafu dollar calculator, pak po stisknutí tlačítka plus se částka zvýší o jeden kontrakt, s mínusem je to naopak,
T9 = vypnutí / zapnutí popisků v grafu,
H = vypnutí / zapnutí kontrolního panelu,
Shift = když budete držet zmáčknuté tlačítko Shift, objeví se v grafu červená linka,
Caps lock = při zmáčknutí bude tato linka zobrazena tak dlouho, dokud ji opět tímto tlačítkem nevypnete.

Odesláno

Dobry den,
chtel bych poprosit o radu. Stahl a nainstaloval jsem si zkusebni verzi TNT. V programu mi vsak chybi nektere zalozky a treba lista PLAY CONTROLS ma jen polovinu tlacitek takze graf neleze prehravat. Je to dano zkusebni verzi nebo mohu mit nekde neco spatne nastaveneho? Moc dekuji za odpoved

Odesláno

Zdravím všechny,

jelikož se mi Track 'n Trade Pro 4.0 dost zalíbil, tak přemýšlím o jeho zakoupení. Můžete mi někdo přiblížit více o zakoupení. Zajímala by mě cena, zda něco stojí stáhnutá data, jestli obsahuje account plug-in a jak se dá koupit.

Díky

Odesláno

mlux
staci se podivat na www.trackntrade.com/futures/ a najde te tam vse. napr. cena je 197$ a to myslim uz tak 2 roky. cena za EOD data tam je taky videt. kdyz si kliknu na plug-ins tak tam uvidim Acc. plug in za 97$.

a priblizit nakup? zaregistrovat se, vlozit do kosiku, zaplatit platebni kartou. nevi co vic. pokud jste jiz registrovan, tam vam mozna prisel kupon. to je sleva v radu nekolika babek.

predem doporucuju si poradne precit vse co tu bylo napsano. doporucuju stahnout si aktualni verzi, mate pak 30 dnu free trial i na data a pak testovat na historickych datech. az se opradu rozhodnete obchodovat pozicne, pak kupte a jedte paper. me tohle usetrilo 200babek

hezky svatky a mnoho uspechu

Odesláno

ahoj, předem se omlouvam za hloupej dotaz, ale pro používání Track 'n Tradu si musim vytvořit nejdřív nějaký účet ? protože, když chci updatovat data, tak mi to ohlásí chybu že data download service for my account is not active...mam trial verzi, díky

Odesláno

Zdravím,
mám malý problém s daty- když porovnám hodnoty (open, close, high, low) v případě 30years U.S T.Bond, tak se neshodují s daty uvedenými zde na finančníkovi (v pomůckách - komoditní grafy) (zcela konkrétně 28/12/06)
jiné komodity, jako měny jsou OK. Budu používat program TNT k analýzám a tento problém mně dosti tíží.
Tento rozpor by přeci neměl nastat.
Díky za odpověď,
Jiří

Odesláno

Zdravím.
Všem traderům přeji úspěšný nový rok. Dnes jsem si chtěl objednat TNT se slevovým kupónem na 100 babek, který mi poslali minulý rok, ale ouha nějak mi dnes nefunguje. Máte také takouvou zkušenost? Nemáte někdo funkční kupón? Děkuji za odpověď.

Odesláno

no jestli nahodou ten kupon neni casove omezeny do konce roku. protoze 100babek je dost, to bys mel TNT za 99$. pokud ho i s kuponem mas za 199 tak je to normalni cena.

Odesláno

Když mi poslali ten kupon tak tam ńic o omezení nepsali. Napsal jsem do Gecka smutný dopis tak uvydím co mi napíšou, protože tady ve fóru jsem našel, že se tohle už někomu stalo a překecal je v Gecku na dočasné obnovení platnosti. Tak uvydím.

• Vytvořit...