Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den.
Mám dotaz ohledně značení komodit vTNT. U jednotlivých komodit jsou značky (o) a (c) - např. Corn (o). Až doposud jsem se domníval, že se jedná o rozlišení pitových a elektronických trhů, což mi při srovnání grafů funguje třeba u té Corn. Pokud srovnám daily graf Corn (o) z TNT s daily grafem Corn (Day) na CBOT - jsou totožné (až na to, že graf TNT mi ukazuje 3.ledna 2005 candli která v grafu CBOT vůbec není?).
To ale neplatí např. u Live Cattle. V TNT je jedině Cattle, Live (c), které by podle předchozí úvahy mělo korespondovat s grafem Live Cattle (Electronic) na CME, nebo - pokud jde o kombinovaný graf (combined?) - by měl mít zřetelné rozdíly od denního grafu. Místo toho odpovídá grafu Live Cattle (Day).
I u grafu Corn (c) z TNT a grafu Corn (Electronic) na CBOT jsou evidentní rozdíly.
Kde je chyba?

Díky za odpověď!

Odesláno

Elektronický obchod má značku (e)
Dodnes ale nevím, jaký rozdíl je mezi (o) a (c) ... (c) je myslím combined .. tzn. kombinovaný graf .. ale kombinuje co s čím ?Jaký je tedy vlastně REÁLNÝ GRAF, který budu používat při opravdovém obchodování ?! (chci obchodovat pozičně a nejradši přes on-line platformu - vadí mi obrovské poplatky za FS servis).

Ještě vtipná informace ohledně FS služeb.
Dnes jsem volal do ČSOB aby mi řekli ceník. Tak FS služba - jeden nákup a prodej - stojí 59 dolarů !!!!!
Když jsem se zeptal co za tyhle peníze dostanu, co mě naučí, s čím mi pomohou atd, tak mi řekli, že za tuhle cenu mi provedou jen samotný obchod. Že zavolám co chci provést a oni to provedou. Když jsem na to s odporem reagoval tak se ironicky zeptal - a že co si vlastně pod slovem full servis představujete??? My vám přece nebudeme radit ....
... hrůůza :(

Odesláno

Ahoj ,

S CSOB mám velice podobnou zkušenost , pouze poplatek za FS prodej nákup = 66 dolarů . Ale celé to začalo poněkud komicky , člověk ke kterému jsem se dovolal nejprve ani nevěděl co chci , další člověk to také nevěděl dokonce ani třetí ani čtvrtý až teprve pátý člověk, něco věděl o obchodování . Ale věděl asi to že obchodování komodit dělá pan XY na kterého mi dal mobil . Pan XY mi po delší debatě sdělil cenu ,a chvástal se že CSOB je jedna z nejpružnějších společností na trhu v Čechách , která komoditní servis zajišťuje . Když jsem se zeptal na detaily FS lehce se pousmál a pověděl mi že to záleží na dohodě , ale že FS se moc neliší od běžného obchodního servisu.
Takže pokud zvažujete zda CSOB ano , rovnou vám upřímně říkám ne . Za ušetřené peníze které by jste jinak dali za telefonát s CSOB jděte raději na pivko . REN
Odesláno

Dobrý večer ,

Poradíte mi jak zapnout a používat v 30ti denní verzi programu TNT
Accounting & Trade Simulation Plug-in , . Hledal jsem ho v tomto programu několikrát , ale mám dojem že je potřeba si jej extra do programu doinstalovat ? . Rád bych testoval papírové obchody a bez tohoto nástroje , je celé obchodní testování k ničemu . Protože moje angličtina není moc dobrá , budu rád za každou radu , případně mi můžete zaslat nějaký link nebo odkaz na tento doplněk TNT programu .

Předem moc děkuji REN.

Odesláno

Zdravim,
pokud jste TNT nijak nehackoval pro prodlouzenou zivnost trialverze, pak se vam Accounting simulator musel nainstalovat naprosto bezproblemu hned od zacatku a tato funkce rozhodne v trial verzi funguje naprosto bez problemu. Jde o zalozku s ikonou dolaru.
petr

Odesláno

Vpravo vedle Risk/Reward je knoflík se zeleným a červeným trojúhelníčkem - tím zadáváš příkazy. Ta ikona dolaru je úplně vlevo vedle seznamu komodit; když nad ní podržíš kurzor objeví se ti nadpis My Account (můj účet) a když si na ni klikneš, objeví se ti tvůj simulovaný účet, kam si můžeš zadat sám zvolenou výši účtu atd.

• 2 týdny později...
Odesláno

Nevíte, prosím, někdo, co všechno přestane po uplynutí 30-ti denní trial verze v softwaru fungovat? Zcela určitě nepůjdou aktualizovat data, ale co např plug-in pro obchodování?

Odesláno

Snad to nechci jen pro sebe, ale bylo by možné vydat 2. díl o Track'n Trade. Hlavně by mě zajímal popis jednoho vzorového obchodu. " Nějak" mi to obchoduje, ale rád bych měl jistotu, ža to tam zadávám dobře a že nedělám nějakou základní chybu, se kterou klidně žiju. Jestli by to šlo od toho, kam zapíšu výši konta pro obchodování....
Nápovědy se zdají být podrobné, ale ty Translátory z toho občas odělají všelicos. .. a těch 30 dní běží tak rychle....

Odesláno

Ahoj ,

Já si otevírám učet v DEPOSIT třeba 5000 dolarů , které se ti objeví v řádku
AVAILABLE FUNDS . Řádek OPEN ORDER P/L ti ukazuje aktuální stav ( zisk /ztráta ) ORDERS SUBTOTAL ti ukazuje také aktuální stav , ale s odečtenou komisí . Tak to aspoň chápu já , doufám že správně .

Zatím zdravím REN

• Vytvořit...