Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 780
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Sid:
Zdravím, zkoušel jsem si nastavit dvě kamy, jak je uvádíš v grafu, ale jak tam máš tu růžovou,tak ta mi nastavit nejde.
Přijde mi, že funguje z lowest low do highest high,ale to mi prostě nijak nejde nastavit. Můžeš prosím poradit?
Díky Pietro

Odesláno

Sid
Hm, zběžně jsem KAMA omrknul, zatím mám pocit, že mi lepší signály dávají moje EMA a WMA. Dávají sice víc falešných signálů, ale to filtruju MACD a DMI. KAMA, jak se mi zdá, v tom nastavení 20 a 10 na close dávají signály dost pozdě. Ale zkusím si s tím pohrát. :)

Jinak navrhuji, abychom se přesunuli do vlákna indikátory a obchodní systémy. Trošku jsme tady ten moneymanagement zaplevelili :).

Petr

Odesláno

OK, můžeme diskutovat na Indikátorech..To nastavení KAMA byl only příklad... :), je třeba zkoušet všechno. Třeba (opět příklad) si dej jednu KAMA na periodu 5, price na Median price a druhou na periodu 20 a price close..Anebo kombinuj KAMA s MAMA a s FAMA...Chce to jen testovat a testovat..
SID

Odesláno

All :

aj vy mate dnes problem sa dostat na VT forum ? Som sa skusal prihlasit ale stale ma to hodi na stranku kde su podmienky ktore mam akceptovat. Nechce mi dovolit ani zaregistrovat sa nanovo.

Odesláno

To Sid :
viem ze tu sa to nema riesit ale ked idem na forum tak sa mi ukazu vlakna ale nemozem sa do nich dostat.... ak kliknem na cokolvek tak ma to hodi do "Forum Rules and Legal Disclaimer" to iste spravi ked sa chcem nanovo registrovat

• Vytvořit...