Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 780
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

bachmann Napsal:
-------------------------------------------------------
> saqe
> zkoušel jsem to otevřít přes emulátor Office 2007
> (přímo od Windousů), ale ukazovalo to errory.
> Nemáš to vyzkoušené (asi ne co ?).
> Má s tím někdo jiný zkušenosti, nebo budu muset
> nainstalovat natvrdo Of2007 ?

Zkoušel jsem to přes emulátor, ale bohužel, také nic. Samý error :(. Nefunguje. Asi bude nutný Office 2007. Škoda.

Odesláno

bachmann
tam je chyba v tom riadku ...nie som programator, len tak z videnia....z predchádzajúceho a aj nasledujúceho TextBoxu. má tam asi byť:

If TextBox60 = "" or Textbox60 = ......

saqe
mám otázku. ak chcem si dopísať vlastný vklad podľa môjho účtu, musím tak urobiť v záložke "výpočty" ano? do bunky "J11" ano?
diky
robo

Odesláno

saqe
aha blbost, vklad si píšem do tej tabuľky "nastavenie" :-) pardón prehliadol som to :-) (nešlo mi ju natiahnuť, mal som problémy trošku s tým TextBoxom60, tak som usúdil že do tabuľky výpočty a keď som to rozchodil tak mi to došlo že do tej tabuľky "nastavenie")
díky, sevas
robo

Odesláno

2 saqe,

trošku jsem si hrál s tím výtvorem od tebe...je to dobrá věc :),což to,ale když tam nechám statis.1 lot,a mrknu na equity tak je lepší než s MM..zdá se mi to divné..A také jsem si všiml,že mi to nechce dopočítat do BE,a bere to jako ztrátu..musel jsme to přepsat ručně..!!..přepsal jsem do čistého MM jen poviné věci..datum,den,cas,par,pozice,pattern,open,mae,mfe..ale nějak to nejde podle plánu...pokud to přepišu v tvé formě..tak to jde,a přepiše to i BE,ale když jsem topřepsal do nového,tak ne..a ta equita s MM je taky čudná...systém je dlouhodobě výdělečný..a MM by mu měl přidat ,ale nějak se neděje

Odesláno

LUKY,
uz som pisal, ze robim novu verziu, toto bola len taka "skompletovana" cvicna... :). Ano je tam jedna vec a to klasicky vzorec na vypocet velkosti poctu lotov do dalsej pozicie nie je uplne klasicky je upraveny, ale ja som to skusal prenasobovat podla poctu strat a poradia poslednej aktualnej straty, pripadne s prerusenim obchodovania podla poctu strat. Ale efektivita takej upravy bola minimalna az "zhorsujuca" a to podla samotneho systemu takto - ak je system dobry znizuje DD% na skoro maximalnu moznu uroven "co to da", ale - a to hlavne - znizuje aj maximalny profit, co je v podstate skoda, ale skusal som maximalne obmedzit DD% aj za cenu znizenia celkoveho profitu. Ak je system zly a stratovy, dokaze ho udrzat obchodovatelny s prijatelnym DD% aj s akym-takym profitom. Tuto upravu som uz vyhodil a nebudem ju zohladnovat. Takze dennik si bud uprav sam ako ti vyhovuje, alebo ak mas zaujem pockaj az dokoncim druhu verziu ;).
Toto vsetko som popisoval par prispevkov vyssie, kazdy si moze dennik upravovat ako sa mu paci, ja som to tu ponukol ako pomocku, napad, navod ... menej skusenym kolegom.
A este jedna vec - prave toto chcem obsiahnut v novom zosite - zakomponovat viac druhov MM spolu prave pre porovnanie ako MM dokaze dobry system pokazit, alebo zly system vylepsit, alebo ako rozdielny moze byt DD% pri rovnakom konecnom profite....
Ak mas napad ako denik vylepsit, upravit aj ja si rad tieto zmeny zakomponujem do svojho, viac hlav viac rozumu... a mozno by mohol vzniknut taky spolocny tester ako maju komoditni kolegovia ;).

PS: Nie som nejaky skuseny excelista-programator, ja som dennik vytvaral tak ,ze co ma napadlo, tak som sa to pokusil zakomponovat. No a teraz ked to spatne pozeram a upravujem, tak mi sa mi niekedy az hlava zatoci, pretoze niektore vypocty su aj po dva-trikrat, len inak napisane, je tam dost zbytocnych podmienok...nie je to vykrucanie sa od mojho vytvoru, len upozornenie, ze som to robil formou "co ma napadne, to pridam" .

Odesláno

2 saqe,

chápu,v klidu počkám na v.2...s programováním moc nekamarádím,ale určitě ti tady kolegové pomůžou.Pokud chceš tak tam mužeš přidat MA equity,pokud bude ma NAD průměrem equity tak zdvojnásobí % a pokud pod tak 1/2 %...

Odesláno

saqe alebo ktokoľvek skúsený,
chcel by som sa spýtať, možno to tu nepatrí, ale v rámci tabuľky od saqa čo znamenajú tie skratky BE, MAE, MFE, čo sa tam píše do tých stĺpcov a čo sa ešte píše do stĺpca cross?
ďakujem za poučenie
s pozdravom
robo

• Vytvořit...