Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 66
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Zdravím Rendo,
ano vlastním 2 knihy o kterých se zmiňuje Iveta - Jak ovládnout finanční trhy, Jak investovat aneb anatomie burzovních lží. Ještě bych ocenil kdyby vyšla v češtině nějaká kniha o warantech (opcích). Knihy jsou podle mého názoru vhodné pro investory nikoliv pro obchodníky, kteří očekávají pákové produkty.

Míra

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den všem.... omlouvám se ale nevím kam bych tento příspěvek zařadil a tak ho dávám do kolonky nejasnosti....
Chtěl jsem se zeptat jak se prakticky přerolovává z jednoho kontraktního měsíce do druhého kontraktního měsíce, nějak si to neumím prakticky představit, jak předělám aktivní kontrakt v jednom měcíci na druhý měsíc... předem moooc děkuji za odpověd.. radusor...

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer ,

namodro : Nestydíš se ? Ty Silver member !

ssrnec:

pokud hledáte nějakého českého brokera přes kterého by jste chtěl obchodovat tak nechci tady malovat čerta na zeď , ale já osobně bych českému brokerskému domu nesvěřil ani cent . Pokud máte problém s komunikací v angličtině tak doporučuji americkou společnost v čele s českým majitelem p. Kosem Harpoon capital naleznete ho na www.harpooncapital.com/cotcze.html.

Hezký večer REN

Odesláno

Milý Rendo,

za prvé: to, kolik mám hvězdiček v této diskuzi, je mi stejně fuk, jako to, kolik kdo má před nebo za jménem titulů - ani jedno nevypovídá nic o skutečných kvalitách a hodnotových žebříčcích toho kterého člověka; hvězdičky v této diskuzi vypovídají pouze o tom, kolik toho tady člověk nažvanil, nikoli však už o tom, zda to vůbec stálo za to (ačkoli se obvykle snažím, abych tady zbůhdarma neplkal)

za druhé: jsem přesvědčen, že občas trocha humoru neškodí ani na pohřbu - naopak tvoje pokárání mi silně připomíná léta dávno minulá, kdy byly taky často vtipy trestné...

a za třetí: jestliže si někdo není schopen na těchto stránkách přečíst alespoň ten nejzákladnější manuál, tak si snad ani jinou odpověď nezaslouží...

Petr

Odesláno

Děkuji za vyčerpávající výklad pane profesore namodro
, zároveň se tímto omlouvám že nerozumím vašemu smyslu pro humor . Pokusím se polepšit abych nevypadal jako nekulturní h…….. . Přesto si myslím že ten humor nebyl zcela na místě, tady si lidi pokud vím pomáhají , ale taky jsem mohl přehlédnout nějakou důležitou informaci že se Finančník změnil na zábavné centrum a proto tady nemám co dělat . Pokud je tomu tak poohlédnu se po nějakém lepším serveru kde se dovím něco o obchodování , protože o zábavu formou vtipkování nemám zájem .

Odesláno

Přátelé buďme prosím všichni trochu nad věcí a nezavádějme do tohoto fóra podobné špičkování.
Jsme s Tomášem rádi, že se nám zde daří udržet přijemnou pracovní atmosféru, což není v diskuzích tak úplně běžné, tak prosím zkusme tento stav zachovat :)
Díky,
Petr

Odesláno

Rendo : ... abych to ukončil, jestli dovolíš, je to pravděpodobně určité nedorozumění. Jak znám (virtualně) nicka
namodro je velmi vstřícný a rád se o své zkušenosti a vědomosti rozdělí. Já osobně jej považuji skoro za svůj
vzor aspoň co se píle a cílevědomosti týče (viz vlákno Kdo jsme...) i když jeho odpověď nicku ssrnec nebyla
zrovna Echt.
Odesláno

Preji dobry den,

tady bych chtel taky poznamenat - jedna se o bezny ukaz na vetsine for (jsem "povolanim" programator, takze for mam "projeto" pomerne hodne). Nekteri "jedinci" nejsou schopni a ochotni venovat svuj cas - a to ani minimalni - na aktivni vyhledavani informaci a zcela se spolehaji na to, ze je jim vse podstrceno na zlatem podnose.
Na tomto serveru se v posledni dobe podobne dotazy (tim myslim dotazy na udaje, ktere jsou zde opakovane uverejnovany) objevuji i nekolikrat denne.
Neni divu, ze obcas nekdo "vypeni" a podobny dotaz zodpovi ponekud drsnejsim zpusobem a to treba i proto, ze odpoved je o par stranek dal a da se snadno vyhledat.

Vse asi bude pochazet z dojmu, ze pokud nebude dana informace ziskana hned, dotycnemu zvedavci neco neopakovatelneho utece ... a ono prolezt takove kvantum informaci, ktere se na tomto a podobnych serverech naleza, je zalezitost na mesice ... a dnes se ve vsem "hraje" na minuty, hodiny, maximalne na dny.

S pozdravem kbtm

• Vytvořit...