Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Wett: Me se to parkrat stalo i v live modu. Nicmene po par pohybech se udaj zmenil na realny, takze nic strasneho... I kdyz - kdybych po pohybu +1 tick inkasoval v long pozici na ER2 nejakych 350.000 USD, urcite by mi to nevadilo. ;-)

• Odpovědí 261
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den
prosim, nevite nekdo kde T-sim uklada vypis prikazu z daneho dne (neco jako obchodni denik)? Tusim Petr nebo Tomas rikal na kurzu ze to nekde exportuje ale i kdyz se prehrabuji v souborech tak to nikde nemuzu objevit.
Diky moc

Odesláno

Martine diky za radu,
myslis ty textaky napriklad "log.wed" a pod? Prochazel jsem je a nikde jsem ty prikazy tam nenasel. Tim nechci rici ze tam nejsou. Ty soubory maji celkem dost radku a mozna jsou ty prikazy napsany tak, ze ja, jako BFU, je nedokazi najit popripade nejak inteligentne odfiltrovat.
Nebo to muze byt tim ze jedu papir a tim padem se ty prikazy neloguji?
Swen

Odesláno

Swene,

no, jestli se ukladaji u simulaci, to bohuzel netusim. Mam za to, ze by se ukladat mely, ale fakt uz nevim. Jinak nazev souboru vypada napr. takto: TSimLog-020506173053.txt

A jeho obsah napriklad takto:

5/2/2006 5:30:53 PM - TSIM+ Started 5/2/2006 5:30:53 PM - Version 2.4.0
5/2/2006 5:35:07 PM - SOLD 1 of YM @ 11434
5/2/2006 5:50:48 PM - BOUGHT 1 of YM @ 11431
5/2/2006 5:50:50 PM - Trading figures at end of session :
5/2/2006 5:50:50 PM - YM, P/L = 15.00, Commission = 4.80
5/2/2006 5:50:50 PM - 1 Win(s) (100.00%)
5/2/2006 5:50:50 PM - 0 Losses

Odesláno

DIIIIKY!
chyba byla jak jinak mezi klavesnici a zidli... Pomohl mi nazev adresare pres ktery jsem to konecne nasel.... Hodinu jsem to hledel uplne jinde.
Jeste jednou moc dekuji.
Swen
PS: 2 Martinek a PET - bez takovych lidi jako jste vy, kteri tady odvadi obrovsky kus prace, by nebyl financnik financnikem. Snad se nekdy dostanu na takovou uroven, abych mohl take obcas nekomu poradit, i ja.

• 3 týdny později...
Odesláno

Prosím, můžete mi někdo poradit.
Nainstaloval jsem TSIM+, ale při spuštění mi vyskočí hláška: "Run-time error 450" společně s hlášením "Wrong number of arguments or invalid property assigment"

Mirek

Odesláno

Mirku,

přesně tohle se mi stalo včera. Vůbec netuším co to mohlo být. Nakonec jsem to musel vyřešit obnovením systému z předešlého dne.

Pokud se Vám podaří to vyřešit, budu rád když napíšete čím to bylo.

Jakub

• Vytvořit...