Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Martin,

čítal som všetko čo ste mi písali aj niekoľkokrát aj tradestation som si "popozeral", aj keď zvládam trochu anglicky ale táto angličtina je na mna privela , ale v podstate som sa nemýlil.
Ďakujem za pomoc.
Jaro

• Odpovědí 261
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to kukus ,

to bola dobrá pripomienka ale ešte sa chvílu budem baviť s TSIM+ , možno mi potom s tým vy pomôžete , ale iba žartujem.
to martinek,
dúfam že sa skoro stretneme a spoznáme aj osobne .... Inak nebyť vašej pomoci ťažko by som sa cez to dostával...
Jaro

Odesláno

to kukus,

to je v pohode treba sa trocha odreagovať a trocha aj zažartovať..... v mojom prípade čo sa týka nastavovania softvéru a vecí súvisiacih s PC je tak trochu španielska dedina....

to martinek,

to by ma mrzelo keby Vám to nevyšlo a popripade možme skočiť na pejvo aj inokedy , chodím pomerne dosť často do čiech resp. na moravu... A odkiaľ ste?

Jaro

Odesláno

Jaro,

jsem z Prahy. Urcite se na nejake z dalsich setkani dostanu; pripadne byvam obcas (1 za x let :-) ) i na Morave.

No, navrhuju ted radeji nechat toto tema jeho puvodnimu ucelu, jsme trosku off-topic... :-)

Tak drzim palce a budu se tesit na budouci setkani. Hodne uspechu.

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
tak už je to tady, jak jsem na tomto vláknu i jinde četl, problém se spuštěním Tsim+ nastalo i mně.
Začalo to tabulkou: error 13 to jsem vyřešil, jak je tady psáno a pokračovalo to: error 450, to jsem v poledne taky zvládnul, ale ted navečer, kdy už jsem TWS, Tsim+ a API nainstaloval a skombinoval snad stokrát, tak už tu mam svoji kamaradku: error 450 znovu. Zkrátka, dostal jsem se i tam, kde Tsim+ po navázání spojení s TWS, se po nějaké záhadné chybě začalo samozavírat.
Pokud máte nějaké řešení, tak mi to sem prosím hoďte. Četl jsem, že snad i někdo musel přeinstalovat PC a potom to šlo, no pro mne jako "stvořené"
Děkuju za jakýkoliv nápad.

Mitaros

Odesláno

To šebík:
děkuji za typ, stále u toho sedím a při každém kliknutí na ikonu Tsim+, doufám, že to načte ty zatracený data, ale ono stále nic, možná ještě počkám nějaký ten den na tu "vyšší moc" a potom do toho pustím "nižší moc" moji maličkost:-)

Mitaros

• Vytvořit...