Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den!

Mam 16 rokov a o tuto problematiku sa zaujimam zhruba necely rok. Chcel by som do toho preniknut trocha hlbsie a na uvod ziskat par uzitocnych rad.
Na fore som sa docital, ze u brokera si je mozne ucet otvorit od 18. Ale ako je potom mozne, ze Warren Buffett obchodoval s akciami uz v 11 a napr. George Soros v 16? Tiez by som sa chcel opytat na nejake noviny magaziny alebo casopisy s grafmi a podobnymi informaciami, ktore by mi umoznili papierovy trening. A ako vlastne prebieha taky trening? Ja by som uz aj trenoval, ale neviem ako. Aky velky ucet si treba otvorit u brokera a kedy je vlastne najlepsie zacat?
Otazok je vela, dufam, ze aj odpovedi bude dost. Na zaver vsak este nieco. Existuje v nasich zemepisnych sirkach nejaka prelozena literatura tohto razenia? Aka? Moja Anglictina este nie je dokonala a preto Vam velmi dakujem za tieto stranky aj vdaka ktorym sa moj zaujem o tuto problematiku prehlbil.

Este raz dakujem! Alo

Odesláno

Alo vítej v diskuzi.
Učet za vás teoreticky může jistě nějakým způsobem otevřít některý z rodičů, ale moc do této problematiky nevidím (přesnou odpověď vám dá určitě jakýkoliv broker). Každopádně není kam spěchat - když budete 2 roky trénovat, získáte ohromnou výhodu na svojí stranu.
Jak začít se můžete dočíst například v této sérii článků: www.financnik.cz/art/zkusenosti/komodity-zaciname-obchodovat-1.html
Petr

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den Alo,
domníval jsem se, že jsem určitě nejmladší zájemce o trading (je mi 18 let), a vidím, že to není pravda. Jsem rád, že jsem na tebe narazil, mohli bychom si vzájemně sdělovat nové poznatky a vyměňovat si zkušenosti. Když budeš chtít, napiš mi.

Odesláno

Dobry deň!

Aj ja som rád, že sa našla spriaznená duša. Rovno sa aj na niečo opýtam. Nevieš či sa ten kurz čo bol ohlasovaný tu na Finančníkovi bude niekedy opakovať? A keď áno môžu sa prihlásiť aj takí mladší? (napr. ako my)
Ďakujem

Odesláno

Dobry deň!

Aj ja som rád, že sa našla spriaznená duša. Rovno sa aj na niečo opýtam. Nevieš či sa ten kurz čo bol ohlasovaný tu na Finančníkovi bude niekedy opakovať? A keď áno môžu sa prihlásiť aj takí mladší? (napr. ako my)
Ďakujem

Odesláno

Alo,

přihlásit se může naprosto každý, bez rozdílu věku. Pokud máte o kurz zájem, pak se zaregistrujte zde
www.financnik.cz/exe/kurzy/ do systému automatického avíza. Pokud další termíny vyhlásíme, budete o něm informován přednostně. Kurzy bývají většinou vyprodané nejpozději do 2 dnů od jejich vyhlášení, proto je dobré pokud se zájemci zaregistrují do tohoto systému avíza.

Zdravím,
Tomáš
FINANCNIK.CZ

• Vytvořit...