Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super článek, osobně také často měním cestu a používám tu, která je sice delší a méně pohodlná, ale za to v něčem jiném zajímavá. Přítelkyni si již zvykla, že občas radši jedu cestou, která je o hodinu delší (místo 2 hodin jedeme 3 hodiny), ale člověk pozná něco nového. Stejně tak jak u cestování to mám i u všech jiných věcí a snažím se své jednání neustále měnit, abych nezapadl do stereotypu a něco nového se přiučil.

Odesláno

Já stejně říkám,že jste psycholog!Naprosto perfektní článek který zrcadlí i mou osobní zkušenost,nesčetně krát jsem se přistihnul jak dělám spoustu věcí automaticky,ale problém je,že člověk sám si nedá tyhle střípky dokupy a nepochopí jak vlastně pracuje,myslí a koná.Třeba já nejsem schopen se na takovou věc podívat správnou optikou a pochopit kde mám problém,ale stačí aby jiná osoba na to poukázala a hned je to jasnější a docela jednoduché.Děkuji Tomáši :) (tu)

• 3 týdny později...
Odesláno

Skvělé,

... jako obvykle čím "jednodušší" věc, tím dokonalejší. Potvrzuji, vlastní zkušenost. A také se přikláním k poznámce, kdy jsem začal mít pocit, že krom uzavřených sekcí se tu bohužel "život" vytrácí. Ale rozumím, že je to dáno okolnostmi.
Ještě jednou díky moc

• Vytvořit...