Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tak to už se těším na výjezdní zasedání FIMSáků! :-)... za pár let... :-/
Tady už začíná být snesitelně (tedy co se teplot a počasí týče) - ráno už nemusím škrábat auto :-)
Z.

Odesláno

Krása. Tak toto je fajn nápad, výjazd FIMS traderov za teplom (tu). Žeby som podal výpoveď vo svojej práci? :) Len to, že sa furt točím ešte v I. fáze - replay, sim. Vďaka Petr, za inšpiráciu a info.
Jozef

Odesláno

Díky Petře za článek.
Máte můj obdiv. Moc se mi libí Váš přístup k tradingu i životu. Je to pro mě inspirace. Málo kdo z normálních smrtelníků může pochopit jaké možnosti a svobodu MŮŽE trading do života přinést. Pro mě osobně je trading nejen o vydělávání peněz, ale především o osobním rozvoji, protože málo která činnost dokáže tak spravedlivě odměnit nebo potrestat přístup k tomuto "řemeslu". Kurz FIMS jsem absolvoval, ale domnívám se, že žádný kurz nemůže nahradit vlastní zkušenost a postupné budování psychické stability, zkušeností a intuicí při LIVE obchodování.
Zkoušel jste použít nástroj JigSaw pro sledování orderflow? Máte nějakou zkušenost? Docela by mě zajímala.

Děkuji a přeji příjemné cestování :)

Odesláno

Práve ten časový posun je na tom celom najzaujímavejší. To by sa mi veľmi páčilo odobchodovať doobedu a potom mať zvyšok dňa voľno.

Download a upload pre trading nie je až taký dôležitý - v pohode sa dá obchodovať aj na 2.5 Mb oboma smermi ale tá latencia mi prijde ako hrozne vysoká. Sám som pri takejto vysokej ešte neobchodoval ale keď vravíš že to ide tak super.

Príjemný zvyšok dovolenky :)

Odesláno

"Práve ten časový posun je na tom celom najzaujímavejší. To by sa mi veľmi páčilo odobchodovať doobedu a potom mať zvyšok dňa voľno."

Na to přece stačí obchodovat na Eurexu EU Bundy a nemusí se jezdit do J Ameriky.

Odesláno

Všechny programy co používám jsou na Windows. Vím, že na Apple mohu také dát Windows nebo virtualizovat, ale vždy mi to přišlo takové přes ruku a tuto cestu jsem ani nikdy nezkoumal.

• Vytvořit...