Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tímto bych rád poděkoval autorům této stránky za to, co pro nás tradery, nejen poslední rok, udělali. Zároveň se přidávám k přání, aby se všem uživatelům nakonec podařilo dosáhnout svých vznešených cílů.

Odesláno

Připravit se na nekonečnou frustraci? Nerozumím...
Frustrace mne připravuje o peníze, říká mi, že něco dělám špatně nebo zcela zbytečně. Že jsem mimo trh nebo aktuální možnosti.
Kašlu na ni...
Odjíždím meditovat a v květnu se s trhem zase uvidíme :)
Mějte se všichni krásně.

Odesláno

Musím reagovat díky richipovi :-)
Za spuštění imotivatoru se také přimlouvám... Škoda, že nejsou přístupné alespoň FB stránky... Vím, že práce kolem tradingu je hodně a ještě k tomu motivovat lidi? Kdyby Tomáš nepokračoval, tak ho úplně chápu. Ale projekt byl hezký (narazil jsem tam na hodně zajímavých nápadů, myšlenek, doporučení na knihy od lidí apod...)
Mějte se krásně,
Lukáš

Odesláno

Držím palce těm, kteří půjdou do roku 2015 s nastíněnou vizí.
A těším se na zkušenosti. Opravdu se těším především na pozitivní zkušenosti. Ale i na zkušenosti negativní. Věřím, že se najdou ti, kteří se o tyto zkušenosti s námi podělí.
Pečlivě sleduji diskusi absolventů AOS. Těch pozitivních zkušeností je v nedávné statistice minimum, či vlastně žádné.
A tak tedy všem nám přeji buldočí výdrž a hlavně velký účet.

Odesláno

Koniec roka 2014 bol na financnik.cz veľmi inšpiratívny pre mňa. Cením si otvorené fóra a že sme diskutovali o veľa veciach. Som rád, že takýto portál existuje a že je po československy.

Všetkým prajem mnoho zdaru, kreativity a výdrže.
Financnik/ovi/.cz zas mnoho, mnoho návštevníkov.

S pozdravom nickirout

Odesláno

3trojan:

Co tím myslíte? Chceme jít s bratrem na další AOS kurz.
"Pečlivě sleduji diskusi absolventů AOS. Těch pozitivních zkušeností je v nedávné statistice minimum, či vlastně žádné. "

dík Hudys

• Vytvořit...