Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Nahrávání a vyhodnocování obchodů – jeden z nejsilnějších pomocníků pro posun vpřed

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám mikrofon v kamerce za 1000Kc a hraje to dobře.
Mikrofon za několik set je podle mě luxusní.
Proč máš špatný zvuk nevím.
Možná je poškozen...
Zkus si někde půjčit od kamaráda jiný.

Odesláno

shaquel:

zkontroluj si nastavení mikrofonu v operačním systému, pokud jedeš na Windows 7. Zvuk - Nahrávání - vyber Mikrofon - Vlastnosti - Úrovně. Jsou tam i různé "vylepšovací" efekty jako Noise Suppression, Echo cancellation atd ... záleží na zvukovce

• 2 months later...
Odesláno

Instaloval jsem si program Bandicam. Poradil by někdo, kam nasměrovat natáčené soubory z obchodování ?
Program jsem instaloval na SSD. Soubory - nahrávky se mi jako mírně poučenému PC laikovi jeví rozumné ukládat na klasický HDD (řeč je o stolním počítači - s oběma disky). Předpokládám , že v čase objem zaznamenaných seancí bude "nenápadně" přibývat - na klasickém HDD je místa dost.

p.s. zahájení práce s tímto programem se mi jeví jako uživatelsky velmi přívětivé

• 4 months later...
Odesláno

Používám FastStone Capture. Není to asi nic profesionálního, ale funguje velice dobře, má tam i utilitku na zpracovávání nahraného videa, přidávání textových popisků apod... Ale stojí pár dolarů, napadá mě jestli by nešlo použít klasické youtube, nahrát video, přidat si v jeho editoru popisky a video si dát jako soukromé. Případně ho pak zase nějakou free utilitkou stáhnout a je to zadara :)

• 2 týdny později...
Odesláno

Ještě bych měl jeden.

Chtěl bych si pořídit druhý externí monitor, abych nemusel pořád přepínat OF mezi NQ/YM.
Jak řešíte nahrávání dvou obrazovek pomocí programu Bandicam, abych je měl jako jedno video??

• 6 months later...
Odesláno

Zdravím, mám integrovanou kameru v notebooku. Ví někdo, jak zaznamenávat dění na ploše "zevnitř" - prý je na to nějaký freee software, ale nemohu zjistit jaký resp. asi se to jmenuje nějak zvláštně.
Díky

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj Pribinacku,
directx už mám. problém je v tom, že se mně zobrazí hlavní obrazovka programu a jediné co se mně podařilo je dostt tam kopii té obrazovky s . Nic dalšího tam nemohu dostat. Asi je třeba udělat něco v nastavení. zkoušel jsem i videa a fota co mám uložena, ale prostě nic jiného nejde.

• Vytvořit...