Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny...

stačí tuším přeinstalovat API resp nainstalovat poslední verzi API, viz výše, problém je spouštění v systému Windows XP, bohužel v tomto systému se mi bracket nedaří rozchodit, pod Vistama šlape ok... možná to bude tím, možná bude třeba nainstalovat poslední service pack pro Windows XP.

• Odpovědí 53
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 3 týdny později...
  • 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny tradery.
Mám následující problém. Před nedávnem jsem najel na papertrading u IB přes BT, všechno šlape jak má jen když se podívám na sim. účet, tak na tomto není započítán žádný provedený obchod. Ostrý účet jsem ještě nezkoušel.
Budu rád, když mi s tímto problémem někdo pomůže. Předem děkuji.

Odesláno

Gautier,

i když obchoduješ na sim. účtě, musíš v BT zadat live. Potom se ti budou obchody přenášet do TWS. Pokud máš v BT nastaven sim, obchody zůstávají pouze tam.

Richard

Odesláno

Ahoj,

podarilo sa niekomu spustiť BT na Win Xp SP3 bez toho, aby sa mu vrátila chyba "API is not registred properly"? API som preinštaloval, bohužial bez zmeny. Podobne som urobil všetky kroky na odstránenie tohoto problému popísané na fóre stránky BT, ale opakovane bezúspešne. Som z toho celého pekne frustrovaný. Ocením každú pomoc.

díky

web

• 9 months later...
Odesláno

Zdravím,

podařilo se někomu odstranit problém při instalaci BT?
Při pokusu o spuštění program hlásí tuto chybu:

"The API is not registred properly in your system. Re-instal the API 962"

Děkuji

Anna

Odesláno

to Ana
Mě osobně to nabídlo novou API ze stránek BT, kterou jsem nainstaloval a problém byl odstraněn. Pokud to automaticky nenabídne jinou verzi API, tak se dá ještě stáhnout ze stránek IB.

Odesláno

Doporučiji využít spíš bracket aplikace integrované v platformě IB. Není to nejjednoduší na nastavení a naučení, ale vyhnete se do bodoucna možná problémům s visícími příkazy při výpadku internetu, otevření nežádoucích pozic... atd.
PETr

• 1 year later...

• Vytvořit...