Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

Petře mohl byste, prosím doporučit nějaký front-end program pro IB se kterým máte dobré zkušenosti. Používáte placený program nebo nějaký zdarma. Prosím i ostatní, pokud používáte nějaký front-end napište své reference.

Děkuji

Jakub

• Odpovědí 53
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Velice zajímavě vypadá i Medved QuoteTracker - www.quotetracker.com, ale reálnou obchodní zkušenost s ním nemám - používáte ho někdo?

Může být i zdarma za cenu zobrazování reklamy a omezení počtu zobrazených grafů, anebo lze program zaregistrovat za 7$/měs.
Nedávno prý zprovoznili backfill dat od IB na 5 dní.

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,

já používám Bracket Trader. Je možné ho po neomezenou dobu používat zdarma. Existuje i placená verze, ale myslím, že pro začátek úplně stačí ta free. Líbí se mi, že je přehledný a má dobře řešený DOM, kde krásně vidíte, jak daleko je cena do vašeho SL případně PT. Navíc se s tímto programem dá dobře testovat. Stačí jednoduše přepnout do simulation modu, vše je potom stejné, jenom příkazy neodchází do IB. Navíc ve spolupráci s Sierra Charts je možné provádět zpětný trénink (backtest). Dá se tam jednoduše nastavit výše SL, který se potom, který se po odeslání příkazu k nákupu nebo prodeji automaticky vyplní a odešle. To samé lze s PT.

Jakub

Odesláno

Zdravim,
Medveda pouzivam v neregistrovane verzi a nemuzu si na nej stezovat. To omezeni poctu grafu trapi spis lidi obchodujici s akciemi, komoditni obchodnici vetsinou tolik titulu nesleduji. MQT existuje i v ceske verzi ( i kdyz cestina neni nic moc a nektere vyrazi jsou prelozeny ponekud kostrbate ), je v nem vetsina nejpouzivanejsich indikatoru. Podle mého názoru je to jeden z nejlepsich programu pro zobrazovani grafu, ktery je zdarma k dispozici a svymi funkcemi je srovnatelny treba se Sierrou a dalsimi placenymi programy.

MIchal

Odesláno

Dobrý den všem,
Mám účet u IB a Sierru, čekám na manuál k nastavení IB. Má čekat dle vašeho názoru cenu? Dá se vůbec obchodovat pouze s platformou IB. Já se v tom vůbec necítím pohodlně. Ze svých začátků mám zkušenosti s Bestem, který byl na obchody dobrý a přehledný. Je možný něco podobnýho vytvořit i z IB, kde bych viděl svou vstupní cenu, umístění SL, ask, bid..... Obchodujete někdo vůbec pouze s IB bez front end programu?

Díky za Vaše reakce.

PETr

Odesláno

Pet, manuál budeme rozesílat dnes a zítra. Sierra neumí zobrazit vstupní cenu a umístění SL. Sierra je převážně nejlevnější dostupné řešení, bez vyššího konfortu, proto je zde převážně pro méně náročné uživatele, pro které je přednější minimalizovat náklady.

Odesláno

Tomáši, nevím jestli si rozumíme. Mě nešlo o zobrazování vstupní ceny na grafech (Sierra), respektive o grafy vůbec. Mě šlo spíše o posouzení, jestli se dá komfortně obchodovat pouze s platformou IB a přeprogramovat si to do vizuální podoby, která by mě vyhovovala nebo se soustředit na vyhledání frontendového programu vhodnějšího pro manipulaci s příkazy futures.
Pokud se bude rozesílat manuál dnes, zítra, - počkám. Pokud všakjste někdo tohle již řešil, budu rád za názor.
Díky
PETr

Odesláno

Pet, díky rozhranní API je možné k IB připojit obrovské množství nejrůznějších dalších front-end zařízení. Řada z nich odpovídá i standardům náročného uživatele. Některá řešení jsou zdarma, některá placená. Je třeba trochu hledat na internetu a odzkoušet. Jinak přímo na IB stránkách naleznete spousta řešení:
komerční zde: www.interactivebrokers.com/en/software/tools/commercialTools.php?accept_disclaimer=T&ib_entity=uk
nekomerční zde: www.interactivebrokers.com/toolbox/servlet/FreelanceTools.currentNew?ib_entity=uk
Jsou to desítky nejrůznějších řešení, která umějí po propojení s IB skutečně všechno. Od zobrazovnání grafů, uživatelsky komplexní front-endy až po zcela automatické a programovatelné obchodování.

• 1 month later...
  • 8 months later...
Odesláno

Zdravím všechny,
máte někdo zkušenosti s tím, jaké je omezení u free verze Brackettraderu? Na webu sice píšou, že registrací za $100 získám mnoho dalších užitečných funkcí, ale nějaký popis, co je obsaženo v plné verzi a free to neumí jsem nenašel. Děkuji za odpověď.

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím Vás, používám sierru a stahl jsem si Bracket Trader. Ale nedaří se mí ho spustit. Propojím ho s sierrou. zadám adresář ER2-200612-mnd. Zmačknu start a objeví se mi okénko tick replay symbol ..... A tím končím. Dál to nejde. A sierra nedělá nic ....
Můžete mi pomoci?
Předem dík. Petr

Odesláno

to pita:
zkus to přesně podle tohoto návodu:

1/ Preferences/Data Source/SierraChart MND Playback
2/ Vybral jsem soubor "Base File" uložený v datech na Sieře, tedy: YM-200612-ECBOT.mnd
3/ Zadal jsem datumy pro playback do "Data Filter"
4/ Zadal jsem "Time Filter"
5/ Zvolil jsem BTPB
6/ Start Playback (při velkém datovém souboru se má poté pár vteřin počkat)
7/ Spustil jsem Sierru a otevřel soubor BTPB.mnd (tento krok se má provést až naskočí kontrolní okno)
8/ Nastavil jsem rychlost přehrávání
a už to frčí
Pietro

Odesláno

Pietro mockrát dík.
Už to maká. Sierra ukazuje graf jak reálu.
Ale můžeš mi prosím poradit jak zadáváš příkazy? Já mačkám SHORT i LONG a nic se neděje. Mám nastaven Mkt, Sim, 1 contracts a stále nic.
Je třeba ještě někde něco nastavit?
Předem dík. Petr

• Vytvořit...