Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 135
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nevim presne co je disktrading, Ale porovnaval jsem tick data od gain capital ktere poskytuji zdarma na internetu s daty, ktere od Gain capital nabizi Esignal a data jsou takrka totozne a naopak ty na internetu jsou presnejsi
ne vzdy vse co je zdarma je spatne, ale jedna se spise o vyjimku nez o pravidlo

Odesláno

trader01: Ano, gain data su OK. Ale som o nich vtedy nevedel a kupil som par giga dat z disktrading.com a tie su zhodne s tymi, co generuje ForexStrategyBuilder interpolaciou... dost ma nastvali.

Odesláno

hanzik: To je textovy subor, daju sa otvorit aj v notepade. Aj ked csv je urceny pre excel, ale je to jedno. Len neviem, naco by som ich prezeral, to su tickove data. Pouzivam ich v programe na vyvoj scalpovacieho AOS.

Odesláno

trader01: rangebars na FX je rozhodne paradni vec...sice to je mimo vlakno, ale mohl bych se zeptat,zdali je nekde navod na nastaveni rangebars nebo zdali byste nemohl,popripade na email,popsat jeho nastaveni??dekuji za ochotu

Odesláno

trader01: Zkousel jsem v programu ensign otevrit data z gain capital, ale zobrazovalo mi to nejaky nesmysl,upravujes jeste nejak ty data nebo to je tim,ze pouzivam trial ensign??

• Vytvořit...