Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s tradingem na Apple zařízeních. Většina SW totiž pro OSX vůbec není (nevím teda, který je), tak by mě zajímalo, jak to provozujete. Případně, jestli je vůbec nějaký trader, který neobchoduje na Windows. Děkuji.

Odesláno

Ahoj, já používám TS a mám v iphonu aplikaci, přes kterou se sice teoreticky dá obchodovat, ale nenastavíš žádný indikátor a celé je to takové dost "osekané". Spíš bych to viděl třeba na kontrolování otevřených pozic. Předpokládám, že pokud mají aplikaci pro iphone, mohla by na applu fungovat i jejich platforma.

Odesláno

Já jsem to vyřešil pomocí Parallels a instalace virtuálního počítače s Windows 8. Pokud to pak přepneš do modu coherence tak se aplikace pro trading spouští přímo jako okno IOS bez nutnosti manuálního spuštění Windows.

Odesláno

Děkuji. O Parallels jsem už přemýšlel, ale nevím, jak je to s rychlostí. Přeci jen, jestli v tom není nějaký pokles výkonu atd...

FilipK - ano, pro iOS aplikace jsou, ale já hledám pro OSX - čli MacBooky a iMacy.

Odesláno

pouzivam zatim Ninju na sim v Parallels a mohu doporucit. Mám pouze Mac mini a 2 monitory, na jednom mam OSX a na druhem windows. prepinani a prace na obouch systemech je neskutečně plynulá. Sám jsem tomu nevěřil. Můžete vyzkoušet trial Parallels.

Odesláno

Výkon se odvíjí od parametrů počítače, přece jen je to paralelně spuštěn druhý OS. Hlavně záleží na velikosti ramky. Já mám Mac postavený na CPU i5 se 4GB RAM a oproti přímé instalaci na Windows moc rozdíl nevnímám, nicméně uvažuji o upgrade na 8GB.

• 2 years later...
  • Vytvořit...