Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 337
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

vladko11
diky moc za odpoved, ja to tiež potrebujem ako záložné riešenie ked potrebujem niekam odbehnúť aby sm mohol kontrolovať obchod prípade do nho vstupiť, vsetupujem na základe 15 min grafov takže by to malo byť ok

• 2 months later...
Odesláno

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat zda jste se nekdo nesetkal s timto problémem.
Mam HTC touch pro2 (ta klavesnice je bozi!), mam zaplaceny a rozjety MTmobile ale z nejakeho duvodu mi tam nejdou vsechny grafy a nevim jak je tam nahodit. Presneji jdou mi tam menove pary ktere neobchoduji.
Pritom kdyz obchoduji na PC tak se mi v mobilu ukaze ze mam treba zadany prikaz na eurchf, zobrazuje se mi jak si na tom stojim ale graf tam proste nemam... Jedna se pritom o live ucet. Sim mi funguje normalne a zobrazuji se mi vsechny trhy
Coz je na palici .... Dumam jestli je to:
1. chyba telefonu
2. chyba MT mobile
3. chyba brokera - jedu pres activtrades
4. moje chyba ze jsem pitomec ktery nevi jak dohodit do MT mobile grafy

díky za radu.
swen
PS:obcas mi pripada ze specialne u mne nemuze nic fungovat nic normalne a na poprve :(

• 7 months later...
Odesláno

Ahoj,budu kupovat nový mobil a jelikož testuju demo na Dukascopy,přemýšlel jsem o Iphone,který Dukas podporuje,to je ale jediný důvod,jinak mi víc vyhovuje Android,narazil jsem na stránku www.fonky.cz/2850/forex/ ,kde je mobilní opera a podle toho jak jsem to pochopil by potom jela web verze i pod Androidem,nebo libovolným founem s touto operou,nejsem zas takový expert,má někdo zkušenost ? ,pochopil jsem správně ?
Díky.

• 8 months later...
  • 10 months later...
Odesláno

Ahoj, nepročítala jsem všechny komentáře. Jde na mobilu kde jede metaTrader přes android nějak nastavit zvukový alert?ať koumám jak koumám,tak jsem to nenašla. Díky za pomoc

• Vytvořit...