Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 337
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

All:

takze ..... vsetkym zo Slovenska, co sa pohravaju s myslienkou zriadit si mobilny internet od T mobile s dobijatelnou kartou!!!!!!!!

zadrzte svoje kroky............ za 1mega stahuje z karty 1,9 eura miesto 0,019 eura.

zistujem pricinu, vysledok dam do placu..

Odesláno

takze problem bol v tom, ze napriek mojej poziadavke mi predali obycajnu easy kartu, kde cena za 1 mega je cez 1,5€. Je treba dohliadnut na predavajuceho, aby presne splnil poziadavku na "Mobilny internet Eur", alebo na "Mobilny internet 0Eur Fix".

uz to ide......................... za 0,019€/mega :)

Odesláno

Ja mam mobilny internet cez O2 za 6 eur mesacne a neobmedzene data.Toto pouzivam aj na pripojenie laptopu na net ked nemam inu moznost, ale hlavne na Forex ked som mimo domu.Mam tam nainstalovany VT Trader Mobile. :)

Odesláno

trumi

pokial je clovek na cestach, potrebuje riadne krytie na kazdom kilometri.......O2 je mozno dobré, ale krytie a rychlost prenosu pri pohybe je des...........otvor si poziciu na live, a chod mimo signál :) ...
Ja osobne zakazde ked vytiahnem paty z domu, mam u seba oboch operatorov, PDA a notas ako zalohu....... to sice nezaruci ze ti nezmrzne server u tvojho brokera, ale urcite si clovek usetri zopar dalsich šedín .......
MT4 na PDA ma spotrebu cca 0,5 - 0,7M za hodinu, takze aj v pripade, ze to ma clovek napichnute 10-12 hodin denne, urcite to stoji za tych par centikov ........... :) :)

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, nějak jsem to tu nenašel, tak se zeptám. Mohu mít na obchodování smartphone od Nokie? Metatrader Mobile všude čtu že je pro OS Windows mobile, ale Nokia má Symbian. Je to nějak řešitelné nebo mám na Nokii zapomenout?
(broker Activtrades)

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Odesláno

Ahoj, máte někdo zkušenost s platformou pro MT4 pod Androidem? Přemýšlím nad pořízením novýho telefonu a pokud vím, tak je ve větší míře rozšířená pouze platforma pro WM. Sám jsem narazil pro Android pouze na tuto - mt4remote.com/ , ale nemám to na čem vyzkoušet a jen tak pro testování si telefon kupovat nechci...

Odesláno

Zdravím ,taky budu kupovat nový foun a celkem bych bral Htc Hd2 má WM6 s tím se dá rozchodit jak Vt tak Mt 4 ,nemáte někdo zkušenost s kapacitním displejem co Hd2 má ,půjde to bez stylusu ? Díky za postřehy.

• Vytvořit...