Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni, předem se omlouvám za OT - nemám PDA ale jen telefon. Je to Nokia N95, tedy Symbian S60 3rd Edition. Nejde mi o ovládání platformy, spíš o možnost juknout se kdykoli jak se chová trh a vědět, zda v danou chvíli vybalovat notebook (který vláčím neustále s sebou) a něco dělat, nebo zda mohu být v klidu ;). Googlením jsem již unaven; nejlepší co jsem objevil jsou WAP stránky od cubehead na 2. stránce tohoto vlákna (SUPER práce!!), které fungují na základě výběru grafu a následného stažení .png obrázku. Co jsem objevil kde jinde (wap), bylo buď mnohem horší, nebo nechodilo vůbec.

Vím, že N95 není PDA a že je to jen pouhý stupidní mobil.. Ale stejně mě to dere, poněvadž na QVGA displeji, s dostatkem RAM i početního výkonu (má to dual-core CPU, heh;), pohodově běžícím standardním webem (ať už vestavěným prohlížečem nebo s Operou), kde TomTom navigace i DivX filmy běží líp než na PDA... si dokážu představit mooc pěkný charting.. Když vezmu, že MT běží na Palmu, chce se mi brečet ;) btw N95 jsem si nekoupil - vyfasoval jsem ji.

Symbian by na to určitě měl.. No konec stesků, prostě Symbian není Windows (Mobile) a pro brokery či MetaQuotes asi není zajímavý. [bold] Dotaz:[/bold] Ví někdo z vás o lepších grafech přes WAP než od cubehead? Nebo lépe: o grafech dostupných přes Java Mobile? Protože J2SE pro PC (třeba moje oblíbená Oanda) na J2ME platformách nejede.. Snad nejsem sám symbianista, dík předem za každou Vaši zkušenost ;)

• Odpovědí 337
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dakujem, bol som aj na fore metaquotes kde prva stanovena podmienka bola,ze musim mat rozlisenie 480x640 a znacky jednoznacne FS Loox alebo HP,nic ine...s VGA displayom,a ni nie Qvga

To rozlisenie mi nejde moc do hlavy,to je Meta mobile tak kriticky?
  • 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj
Mate niekto skusenosti s obilnym internetom vhodnym pre PDA na Slovensku?Cize od T-Mobile alebo orange?Najleposie stary dobry GPRS EdGE,ide mi o co najlepsie pokrytie a minimalny objem dat 2GB mesacne?
Dik

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím
Já používám MT4 Mobile na svém MDA II a jsem náramně spokojený, jede to svižně i přez GPRS ( 830Kč měsíčně a bez omezení dat).
Chtěl jsem se zeptat zda někdo zkoušel MT4Mobile na PDA s VGA rozlišením - 640x480 , zda je nějaký rozdíl . Jde mi o to že je tam 4x větší rozlišení než u klasických PDA s QVGA displejem a tudíž by se na ten display mohlo vejít více informací ( ikdyž vzhledem k fyzické velikosti displeje 4x zmenšených). Jde mi o to zda se třeba na grafu zobrazí více svíček než na klasickém PDA. Uvažuji o koupi MDA4 která má VGA display, ale bylo by to jen kvůli MT4 pokud pod VGA funguje.
Ano bylo by super kdyby sem mohl někdo hodit screen v rozlišení QVGA a VGA.
Děkuji za případné odpovědi.
David

• 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte
Mam otazku ohladne Vttrader mobile skusal ho niekto? na stranke cms ak dobre viem je mozna len beta verzia aj to len na testovanie teda ak je zaujem. Hlavne ma zaujima ci to vobec cms planuje ponuknut do uzivania niekedy.

Odesláno

Cafko ja som to skusal na mobile je to dobra vec ide to zatial len ako beta verzia na deme ale ak to bude aj na online tak to urcite skusim.....jedina nevyhoda ze moja Nokia N70 nema podporu Wap.

Odesláno

okinen a ako si sa k tomu dostal? poziadal si mailom lebo som prehladal stranku a nenasel som download. Co som pozeral bolo tam ze treba napisat mail a ze potom to poslu.

Odesláno

Dobre, testol som ten link a nefunguje, ale pravdepodobne maju problem so serverom ak nepojde este v utorok ked budem pri pc tak ta poziadam o zaslanie mailom. Vdaka za ochotu.

• Vytvořit...