Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den

neporadil by jste mi nekdo, respektive mému tátovi, jakým způsobem nastavovat v platformě IB StopLoss příkazy před vstupem do obchodu? Ač má český manuál, pořád se mu to nedaří a způsobuje mu to psychické problémy při obchodovaní. Prosime o radu.

Pterodaktyl

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pterodaktyl,

dříve jsem zadával manuálně SL a PT, ale jak začli indexy lítat jako stádo koní, bylo jasné že takhle to dál nepujde. Nainstaloval jsem TSim+ a je to paráda, doporučuji - jedním klikem jste v obchodě a hned je zadán SL a popřípadě i PT. Navíc SL jde jedním klikem posunout na B/E apod.

Abych pravdu řekl, připadám si jako idiot, že jsem s nějakým podobným prográmkem neobchodoval hned - měl jsem podobný syndrom jako váš otec, tedy to, že nestihnu zadat rychle SL :-).

Odesláno

Dobrý den ,
založil jsem si ostrý účet u IB , ale nevím jak se dá založit paper účet ( klon ). Mohl byste mi někdo nasměrovat (neumím anglicky ). Dá se Sierra a Tsim+ propojit jak s ostrým účtem , tak s klonem ?
Potřeboval bych propojit obě varianty .
Děkuji za odpověď.

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím všechny, můj dotaz je určen administrátorům:
V dohledné době plánuji otevření účtu u IB a přiznám se,že jsem počítala s Vaší pomocí a českým manuálem,který jste nabízeli. Oznámili jste ukončení této podpory,rozumím a respektuji - čas je drahý :-)
Bude však možné využít alespoň manuál? Děkuji za odpověď,Petra

Odesláno

Zdravím,
tuto podporu jsme bohužel ukončili kompletně - tj. nebudeme poskytovat ani manuál či videa, protože by to nebylo fér k lidem, kteří jej získali v rámci služby a jakkoliv prodávat jej nechceme.
Děkujeme za pochopení,
Petr

Odesláno

admins:

Mohl bych mít , čistě ze zvědavosti, dotaz, co vás k tomuto ukončení podpory vedlo? Vždyť třeba poskytování manuálu a videí vás nijak časově ani finančně nezatěžuje a přitom mnoha lidem pomohlo a v budoucnosti by i pomoci mohlo

S pozdravem,
Michal

• Vytvořit...