Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všechny,

chystám se otevřít učet u IB a než tak učiním snažím se posbírat co nejvíce informací. Zajímalo by mě co stojí platforma od IB a kolik se platí za data. Dále by mě zajímalo zda jen jedna verze platformy nebo jich je více.

Děkuji za odpověď

Odesláno

Ahoj,

můžete mi prosím poradit jak lze nastavit v IB položku P/L na hlavní straně případně i v položce účet ? Dle manuálu IB lze řešit přes Pages-setting, ale zde bohužel nabídku P/L nemám a pro položku účet jsem nastavení vůbec nenalezl.

Děkuju

Odesláno

Dobrý den všem!

Chtěl bych Vás - zkušené požádat o odpověď na otázku:
Je možné obchodovat na jedné platformě, s jedním účtem z více míst najednou???
Mám na mysli účet u IB, chci vyřešit: někdy jsem doma, někdy v práci a na obou místech mám klasické PC, nikoliv notebook,
takže to nemůžu "zaklapnout a jít..."javascript:icon(':S')
:S

Děkuji za odpověď,
Michal

PS: Pokud to nepatří do tohoto vlákna, tak se omlouvám, ale nenašel jsem "příhodnější" :-)

Odesláno

Ahoj Michale,
je to možné. Můžeš nainstalovat TWS doma, v práci a připojit se třeba dopoledne v práci, program zavřít, pak se nalogovat do platformy TWS doma a nakonec třeba z dovolené přes notebook s GPRS připojením přes mobil.

Jen není doporučované se nalogovat zároveň na účet přes TWS "stand-alone aplication" (nainstalovaná exe aplikace u tebe na PC) a přes webové rozhraní na stránkách TWS.

Ahoj Tomáš.

Odesláno

crea8: len podotknem ze staci ak si tws nakonfigurujete na jednom pc tak ako chcete a potom najdete v niektorom podadresari v c:\Jts\ subor tws.xml ten na druhe pc skopirujete a v tws date File\Restore Settings (vyberiete ten subor)
nezabudnite dat aj na prvom aj na druhom File/Save Settings a pre istotu si to skontrolujte aby ste na mna nenadaval :-)
Dusan

• 5 týdnů později...
Odesláno

Zdravím všechny,

zajímalo by mě zda je možné v IB platformě držet kontrakt třeba měsíc nebo zda je platforma určena jen intradenním obchodníkům. předem díky

• Vytvořit...